Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ODLUKA

HNS: Hajduk prvi, ali u Ligu prvaka ide - Dinamo! Navijači bijesni, pogledajte komentare

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.07.2020.
u 17:28

Ova vijest, očekivano, nije dobro prošla kod navijača Hajduka. Iako se klub iz Splita nije oglasio na svojoj Facebook stranici, popularna stranica 'Hajdučke vijesti' objavila je ovu vijest, a navijači su ostavljali svoje komentare ispod objave

Pandemija koronavirusa promijenila je mnogo toga, a tako i nogomet. Prekidi prvenstava, nastavljanja, izbacivanja bili su standardna slika diljem svijeta. Čelnici HNS-a još su u travnju prekinuli sva natjecanja za mlađe kategorije, a ostalo je pitanje tko će Hrvatsku predstavljati u juniorskoj Ligi prvaka. Vodeći Hajduk, u trenutku prekida prvenstva, imao je dva boda više od drugoplasiranog Dinama, a modri su imali utakmicu manje. Na temelju koeficijenata tijela HNS-a odlučila su da u juniorsku Ligu prvaka ide - Dinamo!

Ova vijest, očekivano, nije dobro prošla kod navijača Hajduka. Iako se klub iz Splita nije oglasio na svojoj Facebook stranici, popularna stranica 'Hajdučke vijesti' objavila je ovu vijest, a navijači su ostavljali svoje komentare ispod objave. 

Ovo su samo neki od njih:

- I kaže zašto i kako mrziš ljude iz HNS? Pa evo vam odgovor.
- Istupiti iz lige, stvoriti dalmatinsku ligu, i treću ako treba pa neka se igra tramvaj liga sa stotinjak gledatelja u prosjeku..                          - Da su imali isto utakmica, a Hajduk više bodova onda bi se nastavilo prvenstvo...
- Može li se išta učiniti? Znam da ni UEFA nije baš odraz poštenja ali može li se njima žaliti?
- Stiglo naređenje iz Međugorja. Zakon braće
- Pa ovo je lakrdija nad lakrdijama....
- Sramota

Ključne riječi

Komentara 46

ST
starsandstripes
17:47 23.07.2020.

pogledajte pravila uefe za takve situacije pa onda komentirajte

BL
bluescreen
18:19 23.07.2020.

Gdje je problem neznalice?

OL
Oldmarinero
22:22 23.07.2020.

Pošteno, ovako je nekad presuđivao FSJ i njegov "predsednik" Draža Marković. ZG=BG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije