Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI RASPORED

HNS donio važnu odluku: Evo do kada će završiti HNL

Hajduk - Dinamo
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/8
18.03.2020.
u 16:36

Sva natjecanja pod kapom HNS-a završit će do 28. lipnja. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Uefe, a koja će završiti do 28. lipnja 2020. godine, objavio je HNS na svojoj stranici.

Temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta i temeljem odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu dana 18. ožujka 2020. godine, Izvršni odbor HNS-a donio je sljedeću odluku:

1. Odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama Uefe.

2. Natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja 2020. godine.

3. Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20.

4. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije