Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport HNL

HNS dobio sedam ponuda za kupnju tv prava za HNL

Do zaključenja roka, u Hrvatski nogometni savez pristiglo je sedam ponuda, iz Hrvatske i inozemstva, za kupnju TV i povezanih prava, što svjedoči o velikom zanimanju za natjecanja navedena u HNS-ovom međunarodnom pozivu.
12. svibnja 2020. u 16:33 2 komentara 743 prikaza
Davor Šuker na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Nakon što je u ponedjeljak 11. svibnja istekao rok za dostavu ponuda za pregovore oko kupnje televizijskih i povezanih prava koje je ponudio Hrvatski nogometni savez, u sjedištu HNS-a danas je održano otvaranje pristiglih ponuda uz prisustvo predstavnika klubova Hrvatski Telekom Prve lige.

Lino Červar I tada je slavio Lino Červar šokirao otkrićem koliko je novca zaradio te 'crne' godine

Do zaključenja roka, u Hrvatski nogometni savez pristiglo je sedam ponuda, iz Hrvatske i inozemstva, za kupnju TV i povezanih prava, što svjedoči o velikom zanimanju za natjecanja navedena u HNS-ovom međunarodnom pozivu.

Ispred HNS-a, otvaranju ponuda nazočili su izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić, dopredsjednik HNS-a Robert Markulin, tajnik HNS-a Vladimir Iveta te tajnik oformljenog Povjerenstva Jurica Bodrožić.

Otvaranju ponuda prisustvovali su i predstavnici svih klubova HT Prve lige osim Slaven Belupa, a postupku je svjedočio i javnobilježnički prisjednik Boro Bubnjić.

Luka Modrić i Vanja Bosnić Prošlo je začas FOTO U obitelji Modrić od jutra je svečano, možda na ovaj poseban dan i suze poteknu

Nakon otvaranja ponuda za pregovore za kupnju TV prava, održan je i sastanak s predstavnicima klubova na temu natjecanja, u kontekstu globalne pandemije koronavirusa i njenog utjecaja na nogomet.

Radi se o televizijskih pravima od 2022. do 2029. godine, a za sada nije poznato tko je spreman najviše platili i kojem se iznosu radi.

Nakon što vodstvo HNS-a obavi razgovore s ponuđačima, o rezultatima pregovora obavijestit će klubove, a konačnu odluku trebao bi donijeti Izvršni odbor HNS-a.

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama
  • eustahie:

    Pitaju li se išta ljudi koji plaćaju TV pretplatu?