Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVICARCI ŽELE JOŠ JEDNU POBJEDU
Povratak na članak

Hitzfeld: Ne bismo pobijedili Furiju da nije bilo Komesa

Hrvatski stručnjak u švicarskoj momčadi posvetio je trijumf ocu, koji je preminuo uoči početka SP-a.

Komentari 4

OB
-obrisani-
13:35 21.06.2010.

Šteta da Zvonko Komes fizički ne priprema kockaste jer onda bi još više rasturili Lihtenštejn i Wales i morti, ali samo morti bi na snagu vanjka dobili i Estoniju..Šteta da HR pored igrača iz Brauila, Bosne, Njemačke, Švicarske i Australije ne koristi i rijetki domači mozak u vidu Zvonka Komesa..

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
22:25 20.06.2010.

Vidi, nacistički pozdrav... Da su Hrvati ovako digli ruke, svi britanski listovi bi donijeli sliku na naslovnici.... Ali Hrvati nemaju razloga za slavlje, bar još dvije godine...lol

VL
KA
kajinx
02:25 21.06.2010.

Pogledaj Ustaše sa fašističkim pozdravom !

VL
NA
nadaparabola
09:39 21.06.2010.

kako je to sve srceparajuće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.