Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:2

Bivši dinamovac zabio u remiju Fioretine i Napolija

Amir Rrahmani
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
17.05.2024.
u 23:09

Amir Rrahmani je u 8. minuti glavom postigao vodeći pogodak za Napoli, nakon ubačaja iz kuta Politana. Izjednačili su domaćini u 40. minuti lijepim golom Cristiana Biraghija iz slobodnog udarca.

U prvoj utakmici 37. kola talijanske Serie A nogometaši Fiorentine i Napolija su u Firenci odigrali 2-2.

Amir Rrahmani je u 8. minuti glavom postigao vodeći pogodak za Napoli, nakon ubačaja iz kuta Politana. Izjednačili su domaćini u 40. minuti lijepim golom Cristiana Biraghija iz slobodnog udarca. Samo dvije minute poslije Fiorentina je povela sa 2-1, kad je M'Bala Nzola iskoristio veliku pogrešku u obrani gostiju.

Konačnih 2-2 postavio je Hviča Kvaratškelija u 57. minuti prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Fiorentina je sa 54 boda iz 36 utakmica ostala na osmoj poziciji, a Napoli je s 52 boda i utakmicom više na devetom mjestu. Inter je sa 92 boda već odavno osigurao naslov prvaka Italije, a ispred drugoplasiranog Milana ima 18 bodova prednosti. Bologna i Juventus sa 67 bodova te Atalanta sa 63 boda drže mjesta koja donose plasman u Ligu prvaka.

U subotu će Lecce ugostiti Atalantu (18 sati), a Torino je domaćin Milanu (20.45).

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije