Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako se slavi

Hit na internetu: neobična proslava 100. gola oduševila navijače

Bradley Wright-Phillips
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.07.2018.
u 12:37

U 2. minuti Englez je odlučio pobjednika, a pogodak u Washingtonu bio je njegov 100. gol za crvene bikove

Napadač New York Red Bulla Bradley Wright-Phillips posebno će pamtiti utakmicu MLS lige protiv DC Uniteda (1:0). U 2. minuti Englez je odlučio pobjednika, a pogodak u Washingtonu bio je njegov 100. gol za crvene bikove.

Proslava je bila vrlo neobična, jer nakon što je zatresao suparničku mrežu skinuo je dres s brojem 99, a ispod je nosio drugi dres sa 100 na leđima. Naravno, sucu to nije promaklo pa je Wright-Phillips dobio žuti karton.

Njegova proslava gola oduševila je navijače i ubrzo postala hit na internetu. Engleski napadač u karijeri je igrao za Manchester City, Southampton i Plymouth Argyle, ali svoj igrački uzlet učinio je u SAD-u.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije