Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO SE ŠIRI

Hit fotografija: Djedica u prosvjedu za Đokovića nosi i srpskog orla i hrvatske kvadratiće

Profimedia
08.01.2022.
u 15:01

Na fotografiji čovjek znatno starijih godina nosi kapu na kojem ima označenog tradicionalni simbol Srbije, bijelog dvoglavog orla, a uz to nosi dres hrvatske nogometne reprezentacije s grbom HNS-a te s prepoznatljivim hrvatskim kvadratićima.

Da prijeđemo na nešto blaže teme povodom situacije oko zatvaranja Novaka Đokovića u hotelu u australskom Melbourneu, jedan stariji čovjek postao je hit na društvenim mrežama te je njegova fotografija postala viralna, posebice na Twitteru. 

Na fotografiji čovjek znatno starijih godina ispred azila u Melbourneu nosi kapu na kojem ima označenog tradicionalni simbol Srbije, bijelog dvoglavog orla, a uz to nosi dres hrvatske nogometne reprezentacije s grbom HNS-a te s prepoznatljivim hrvatskim kvadratićima

Foto: Profimedia

Pored njega se na fotografiji nalazi starija ženska osoba, vrlo vjerojatno njegova supruga, koja također nosi kapu s orlom te oko vrata ima zavezan povez koji sugerira na hrvatska obilježja. 

Jedni su objavu prozvali jako simpatičnom, a drugi su se već, kako to biva običaj danas na internetu, uvrijedili. Mi samo fotografiju smatramo zanimljivom za pogledati i zato smo ju objavili, ne dajemo joj nikakav kontekst i nikakvu konotaciju.

 

Komentara 25

SA
Samuraj3
17:02 08.01.2022.

Što se tiče asocijacija na "bratstvo i jedinstvo" znamo mi kako je bilo u Domovinskom ratu, sad nam lijepo isplatite ratnu odštetu recite gdje su nestali i nakon toga što se nas tiče - sve Vam cvalo i sretno Vam bilo, zbilja. Vrlo jednostavno.

TO
ToVuS
17:07 08.01.2022.

Napišeš Bog i Hrvati i ovj te izbrišu..kao da živimo u Jugoslaviji.

JT
Jedan_tamo
18:04 08.01.2022.

Najvjerojatnije se radi o mjesanom braku ili o djeci mjesanog braka tj. mozda cak i on i zena su iz mjesanih brakova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije