Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžo igrao

Higuain u torinskom derbiju spasio Juventus poraza

Torino - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.05.2017.
u 23:06

Napoli je za dva boda smanjio zaostatak za Juventusom pobjedom 3-1 nad Cagliarijem.

U torinskom derbiju Juventus je na svom stadionu bio na pragu prvog prvenstvenog poraza od kolovoza 2015. godine, a onda je u 92. minuti Gonzalo Higuain pogodio za 1-1, rastužio navijače Torina i doveo Juventus na tri boda od obrane naslova. 

Torino je vodio od 52. minute pogotkom Ljajića iz slobodnog udarca. Posljednjih pola sata gosti su igrali s igračem manje, jer je Acquah zaradio drugi žuti karton. Brojčanu prednost Juventus je iskoristio u drugoj minuti sučeve nadoknade, kad je Higuain postigao svoj 24. prvenstveni pogodak za "Staru damu".

Mario Mandžukić je igrao cijelu utakmicu za Juve. 

U subotu je Napoli za dva boda smanjio zaostatak za Juventusom pobjedom 3-1 nad Cagliarijem. Dva pogotka postigao je Mertens, a jedan Insigne. Od 77. minute Marko Rog je igrao za Napoli umjesto Mareka Hamšika.

Juventus tri kola prije kraja ima 85 bodova, Napoli je drugi sa 77, a Roma treća sa 75 i utakmicom manje. Iz Serie A ispadaju Palermo i Pescara, a Crotone koji zaostaje četiri boda za Empolijem i pet za Genoom još se nada spasu. 

Komentara 1

MA
marin746
23:42 06.05.2017.

Bravo Pipita!Svejedno je Juventusu osigura li sad ili za kolo-dva,njima protivnici nisu bas za petama poput recimo Rijeke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije