Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKI KUTAK

Higuain je u 2015. zabio već osam pogodaka

Gonzalo Higuain
Reuters (Ilustracija)
08.02.2015.
u 00:30

Rijetke su utakmice ovih dvaju klubova u kojima jedan ili oba suparnika ne postignu pogodak.

Godinu 2014. Napoli je završio s pet bodova prednosti ispred Udinesea, a nakon pet odigranih kola u 2015., domaćini imaju 11 bodova prednosti.

Trener domaćih Rafa Benitez pokušat će ostvariti novu pobjedu i tako ostati na četiri boda zaostatka za drugoplasiranom Romom, a možda i smanjiti razliku ako Roma kiksa na gostovanju kod Cagliarija.

Sigurno neće mijenjati dvojac Higuain – Callejon koji je zajedno postigao 21 od 38 pogodaka druge najefikasnije momčadi Serie A (Juventus ima 44 pogotka). Od svojih 12, Higuain je pet u Serie A postigao u 2015. godini (i još tri u kupu).

>> Kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

Kod gostiju će u početnoj postavi mogao izostati prvi strijelac, Antonio Di Natale zbog kartona, zbog toga neće biti ni Konea.

Unatoč bodovnoj prednosti, u napuljskoj momčadi znaju da dvoboj neće biti jednostavan. Prije dva i pol tjedna u kupu je Napoli kod kuće slavio tek izvođenjem jedanaesteraca (2:2 nakon produžetaka), a posljednjih pet ligaških utakmica svaka je momčad ostvarila po jednu pobjedu, uz tri remija.

Rijetke su utakmice ovih dvaju klubova u kojima jedan ili oba suparnika ne postignu pogodak.

NEDJELJA, 15 SATI

>> Zagreb i Slaven Belupo - vrijeme protiv nogometa i pogodaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije