Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ide na Eurobasket

Hezonja napokon progovorio: 'Čekao sam da to Aco kaže, ali...'

Mario Hezonja
Foto: FIBA
1/6
13.08.2017.
u 15:39

– Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio prisiljen na to.

Za Dubrovački vjesnik iz Los Angelesa javio se košarkaš Orlando Magica Mario Hezonja s namjerom da objasni razloge svojeg ovoljetnog neigranja za hrvatsku reprezentaciju: 

– Dva mjeseca nakon što je prenesen samo dio izjave u kojem se govori kako ću propustiti Eurobasket, a ne zbog čega ću ga propustiti, imao sam razgovor s izbornikom Petrovićem kojeg sam upoznao s tim da imam problema s tetivom. Čekao sam da on to kaže, ali nije, rekao je Hezonja pa dodao:

– Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio prisiljen na to. Uostalom, još uvijek radim po posebnom programu i to ovdje u Los Angelesu. Ja želim igrati za reprezentaciju, ali ne sada ne mogu – kazao je Hezonja.

Komentara 49

GR
grabice
17:35 13.08.2017.

Samo naprijed Hezonja ozdravi.A papcima nemas sto objasnjavati.Tko je dobronamjeran zna tko si i sto si i tko ti je obitelj.

AU
Audi1900
16:45 13.08.2017.

Cekamo te sa veseljem.Sretno

MO
mobitel20
17:14 13.08.2017.

Mario je zrtva velikosrpsko-srbocrnogorske agresije. Obitelj mu je prognanicka, ujak je poginuo za Hrvatsku. Sigurno je ozlijedjen i ja mu vjerujem. Igrat ce on i dalje za Hrvatsku,naravno. Izmedju ostalog i da razalosti ove jugonacionalisticke trolove koji kao, "brane cast", a u stvari samo nastavljau stari srbo udbaski posao "proizvodnje bijesa" i svadjanja Hrvata. Europsko prvenstvo je vazno, i momci ce sigurno osigurati daljnje nastupe pa ce s Hezonjom biti jos jaci i bolji. Ozdravi Mario, i shvati da mnogi "komentatori" su tu s necistom nakanom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije