Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Hezonja i Real slavili u polufinalu Eurolige. Hrvatski košarkaš želi još jedan trofej

EuroLeague Final Four - Real Madrid v Olympiacos Piraeus
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS
1/4
25.05.2024.
u 09:29

Panathinaikos je u petak u polufinalu svladao turski Fenerbahče sa 73-57. Real Madrid će protiv njega pokušati obraniti pehar Eurolige osvojen prošle godine

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, koji je u petak navečer s Real Madridom izborio finale Eurolige, rekao je da razmišlja o naslovu prvaka Europe. Real Madrid je u polufinalu pobijedio grčki Olympiakos 87-76 pa će u nedjelju igrati u finalu s Panathinaikosom.

"Pobijedili smo zahvaljujući srčanosti, karakteru i iskustvu", istaknuo je 28-godišnji Hezonja u Berlinu gdje se igra završni turnir. "Volimo igrati ovakve utakmice, te volimo pobjeđivati u njima. Uvijek želimo više, a unutar momčadi je dobra kemija", dodao je.

VIDEO Jezivo svjedočanstvo beogradskog navijača: 'U Zagrebu smo htjeli prebiti Dražena, imali smo plan'

Hezonja, koji je postigao 12 koševa, rekao je međutim da Real Madrid mora odigrati bolje želi li do naslova prvaka Europe. "Moramo odigrati bolje nego večeras jer Panathinaikos igra odlično ove sezone. Moramo se koncentrirati na svoju igru, na ono što radimo dobro", izjavio je.

Panathinaikos je u petak u polufinalu svladao turski Fenerbahče sa 73-57. Real Madrid će protiv njega pokušati obraniti pehar Eurolige osvojen prošle godine. "Razmišljam o tituli", poručio je Hezonja kojem ugovor sa španjolskim klubom istječe za mjesec dana.

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

EuroLeague Final Four - Real Madrid v Olympiacos Piraeus
1/37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije