Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Henryjev Monaco nemoćan: PSG ih deklasirao

Monaco PSG
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.11.2018.
u 23:04

Ćaleta Car nije nastupio za Marseille, kao ni Bašić za Bordeaux

Nogometaši PSG-a deklasirali su na gostovanju Monaco sa 4:0 u susretu 13. kola francuskog prvenstva upisavši i 13. pobjedu ove sezone u Le Championnatu.

Pobjeda francuskog prvaka je mogla biti i uvjerljivija i domaćin može biti sretan što je primio 'samo'četiri gola.  Gosti su već nakon 11 minuta vodili 2:0 golovima Edisona Cavanija (4, 11). Isti je igrač zabio i treći gol u 53. minuti, a na 4:0 je povisio Neymar iz kaznenog udarca u 64. minuti. Danijel Subašić nije branio za Monaco zbog ozljede.

Bio je to već šesti poraz momčadi iz Kneževine u zadnjih sedam kola, a Monaco je već 12 kola bez pobjede i sve se više približava drugoj ligi. Trenutačno se nalazi na 19. mjestu sa svega sedam bodova.

Marseille je na Velodromeu pobijedio Dijon2:0 prekinuvši niz od četiri uzastopna poraza. Pobjedu domaćinu donijeli su Lucas Ocampos (45+3) i Adil Rami (84). Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car nije nastupio za Marseille.

Bordeaux i Caen su odigrali bez golova, a Toma Bašić nije nastupio za domaći sastav. Bez pobjednika je završio i susret između Rennesa i Nantesa (1:1) kojeg vodi Vahid Halilhodžić. 

Na ljestvici vodi PSG s 39 bodova, na drugom mjestu je Lille s 26 bodova, Montpellier je treći s 25 bodova, a zatim slijede Lyon (24), St Etienne (23) i Marseille (22). Posljednja dva mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Monaco (7) i Guingamp (7).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije