Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Asistencija Rebića: Eintracht pobjedom preskočio Kovačev Bayern

Ante Rebić
Foto: DPA/Pixsell
11.11.2018.
u 20:28

Jedvaj je igrao u porazu Bayera, Vlašić u pobjedi CSKA

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ante Rebić bio je asistent za prvi pogodak Eintrachta iz Frankfurta koji je u posljednjem susretu 11. kola njemačkog prvenstva na svom terenu svladao Schalke 04 s 3:0 (0:0).  

Rebić je u 61. minuti dodao loptu srpskom napadaču Luki Joviću koji je doveo Eintracht u vodstvo. Jović je u 73. minuti povisio na 2:0 da bi konačnih 3:0 postavio Haller u 80. minuti. Rebić je odigrao svih 90 minuta za Eintracht koji je sada četvrti na ljestvici sa 20 bodova, koliko ima i peti Bayern, dok je Schalke 14. sa 10 bodova.

Tin Jedvaj odigrao je prvo poluvrijeme za Bayer iz Leverkusena u 0:3 (0:1) porazu na gostovanju kod RB Leipziga. Golove za domaće postigli su Poulsen (27, 85) i Klostermann (68).

Bayer je 13. na ljestvici sa 11 bodova. dok je RB Leipzig treći sa 22 boda. Ispred su samo dvije Borussije, ona iz Dortmunda sa 27 te ona iz Moenchengladbacha sa 23.

Vlašiću 90 minuta u pobjedi CSKA

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao je svih 90 minuta za moskovski CSKA koji je u derbiju 14. kola ruskog nogometnog prvenstva na svom terenu svladao vodeći Zenit iz Sankt Peterburga s 2:0 (2:0).

Ovom pobjedom CSKA je stigao na četvrto mjesto sa 23 boda, dok je Zenit i dalje vodeći sa 31 bodom, pet više od drugog Krasnodara.

Bivši stoper vatrenih Vedran Ćorluka odigrao je čitavu utakmicu za moskovski Lokomotiv koji je na gostovanju kod Rubina u Kazanu igrao 0:0. Lokomotiv je treći sa 25 bodova, a Rubin šesti sa 20. 

Celtic remijem na vrhu, uvjerljiva pobjeda Rangersa

Aktualni škotski nogometni prvak Celtic preuzeo je vodstvo na ljestvici iako je u susretu 13. kola igranom u nedjelju na gostovanju kod Livingstona igrao samo 0:0

Celtic, za kojega je Filip Benković igrao od 72. minute, sada ima 26 bodova, kao i drugoplasirani Hearts, ali je Celtic odigrao utakmicu manje.

U drugoj nedjeljnoj utakmici Rangers je na svom Ibroxu svladao Motherwell s visokih 7:1, Nikola Katić je odigrao prvo poluvrijeme, dok Borna Barišić nije konkurirao za nastup u sastavu Rangersa koji je sada treći sa 24 boda i utakmicom manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije