Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESI U SVLAČIONICI

Henri Belle: Split je komedija, a ne klub

'Split 14.07.2013 Utakmica 1.kola MAXtv Prve like izmedju RNK Split i Slaven Belupa u Parku Mladezi. Henri Belle. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.12.2014.
u 11:45

- Ovo više nije Split kakav je nekad bio. Ostao je samo biznis i neiskrenost. Svi se boje predsjedniku reći ono što vide, šute, jer se boje za svoje plaće - rekao je Belle.

Henri Belle nedavno se uz četiri igrača našao na transfer listi RNK Splita, dok je Tomislav Dujmnović prihvatio sporazumni raskid ugovora. Igrači su slobodni pronaći novi klub na zimu, a Belle je progovorio kako se osjeća.

- Žele se uspoređivati s Rijekom, Hajdukom i Dinamom, ali nema tu usporedbe, ovo je komedija, a ne klub. Sva šestorica smo nedavno obnovili ugovore, sva šestorica smo igrali važne uloge, pogotovo u Europi, a sad nas tjeraju!? I nismo u pitanju samo nas šestorica, kao najbolji, najiskusniji i najprepoznatljiviji igrači Splita, sjetite se kako su se odnosili prema Križancu, koga su isto odbacili, prema Vukoviću, koga su bacili na klupu, iako je on bio najzaslužniji za europske uspjehe - rekao je Belle za 24sata.

Belle kaže da neće pristati na manji ugovor već da će, ako treba, sjediti na tribinama.

- Ovo više nije Split kakav je nekad bio. Nekad smo se družili, na putu do stadiona pjevali u autobusu ''Igraj Splite, volim te...'', bili smo jedna obitelj. Sada više nismo. Više nam ni gospođa Žužul ne dolazi u svlačionicu, nema više ni kolača, ni pjesme..., ostao je samo biznis i neiskrenost. Svi se boje predsjedniku reći ono što vide, šute, jer se boje za svoje plaće.

>> Čitavi razgovor pročitajte na 24sata

>> Potresi u RNK Split, trener Matić se zahvalio petorici igrača!

Komentara 6

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
12:09 13.12.2014.

Split je komedija , hajduk tragedija ..............brbljić katastrofa ........torcida sve to slavi u dimu ne vide da su zapravo u magli zabluda .

DA
davor...
12:20 13.12.2014.

"Više nam ni gospođa Žužul ne dolazi u svlačionicu". OOOPPAAA

JT
jtpm
22:29 13.12.2014.

Split se poceo odnositi prema svojim igracima kao Hajduk i mislim da se ni jedan ni drugi klub od toga nece oporaviti, nego ce tonuti jos dublje. Hvala bogu za Rijeku i Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije