Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazov

Henman: Volio bih opet zaigrati protiv Gorana

Tim Henman
Reuters
20.05.2010.
u 09:06

Tim Henman, omiljeni engleski tenisač, koji je izgubio vimbldonski polufinale 2001. godine od kasnijeg pobjednika Gorana Ivaniševića, pozvao je Hrvata na revanš preko The Suna.

Uredništvo engleskog tabloida zapravo je od 36-godišnjeg Britanca tražilo procjenu izgleda Andyja Murrayja na ovoljetnom Wimbledonu, no Henman se također dotaknuo novog meča s Ivaniševićem.

Dvojica bi se tenisača mogli sastati, i to ponovno u Londonu, u prosincu na Mastersu Champions Toura koji će se igrati u Royal Albert Hallu.

- Volio bih ponovno zaigrati protiv Gorana – izjavio je Henman, koji bi se tako prvi put sastao s 39-godišnjim Hrvatom nakon polufinalnog poraza u Wimbledonu 2001. godine.

O Murrayju se, pak, Henman izjasnio optimistično:

- Vjerujem da bi ovaj Wimbledon uistinu mogao biti njegov. Popravio se, 12 je mjeseci iskusniji nego lani i ima sve izglede da osvoji svoj prvi Grand Slam. Najopasniji rival bit će mu Roger Federer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije