Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI TRANSFERI

Henderson ostaje u Manchester United, Muriqi i Reina prelaze u nove klubove

Sevilla - Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
21.08.2020.
u 14:40

Muriqi bi sa Laziom trebao potpisati petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao dva milijuna eura po sezoni, objavili su talijanski mediji.

Engleski vratar Dean Henderson (23), koji je zadnje dvije sezone na posudbi u Sheffield Unitedu odlično branio, trebao bi produžiti ugovor s Manchester Unitedom, objavili su u petak britanski mediji.  

Pregovori o novom ugovoru traju već četiri mjeseca, a Manchester United mu nudi godišnju plaću od šest milijuna eura. No, još uvijek nije jasno hoće li Henderson u novoj sezoni konkurirati za mjesto prvog vratara Davidu de Gei, ili će ponovno biti poslan na posudbu. 

Iako je stasao u omladinskom pogonu u Manchester Uniteda, nikad nije branio za njega, već je stalno bio na posudbama, u Stockport Countyju, Grimsbyju, Shrewsburyju, a zadnje dvije sezone u Sheffield Unitedu. 

Muriqi bi trebao pojačati Lazio

Najbolji strijelac Fenerbahčea Vedat Muriqi (26) trebao bi pojačati Lazio u transferu vrijednom 14 milijuna eura. Osim novčane odštete, Lazio će u turski klub poslati i angolskog stopera Bastosa.

 Muriqi bi sa Laziom trebao potpisati petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao dva milijuna eura po sezoni, objavili su talijanski mediji.

 Kosovski reprezentativac igra u Turskoj od 2014. godine. Prvo je bio u Giresunsporu, potom u Genclerbirligiju, pa Rizesporu, a u protekloj sezoni igrao je za Fenerbahče, u čijem je dresu postigao 17 golova.

Nastavak karijere

Španjolski vratar Pepe Reina (37) trebao bi karijeru nastaviti u Valenciji, iako mu ugovor s AC Milanom ističe za godinu dana, objavili su talijanski mediji.

Pepe Reina je proljetni dio nedavno završene sezone proveo na posudbi u Aston Villi, a Milan ga je spreman pustiti u Valenciju bez odštete. Tijekom bogate karijere branio je za Barcelonu, Villarreal, Liverpool, Napoli, Bayern, AC Milan i Aston Villu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije