Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava promotora

Hearn: Nema načina da borba Hrgović i Dubois traje svih 12 rundi

29.05.2024.
u 07:13

Ovo je prvi put da u očima Franka Warrena vidim strah što i razumijem da se dogodilo kada je vidio koliko je Hrgović velik a Wilder odlučan, cimao je svog velikog promotorskog rivala Eddiea Hearn

Nakon što je u Rijad stigao već u nedjelju, šest dana prije subotnje borbe s engleskim teškašem Danielom Duboisom, prvu javnu obvezu u tjednu borbe Filip Hrgović imao je već u utorak kada se morao pojaviti na pozornici u središtu glavnog saudijskog grada na događaju najavljenom s "Grand Arrivals".

A Hrgović je na sučeljavanje s Danielom Duboisom stigao dobro raspoložen pa je još jednom ponovio:

- Ovo je velika borba za mene. Ovo je ono što sam čekao puno godina i sretan sam što ću moći pokazati puno toga iz mog arsenala. Zahvalan sam za ovu priliku njegovoj ekselenciji Turkiju Alalshikhu ali i promotorima Hearnu i Warrenu koji su osmislili ovaj koncept.

A riječ je o petoboju klijenata dvojice najjačih europskim promotora Eddieja Hearna (Matchroom Boxing) i Franka Warrena (Queensberry Promotions) koji su jedan drugog počastili s ponešto "trash talka".

- Ovo je prvi put da u Frankovim očima vidim strah što i razumijem da se dogodilo kada je vidio koliko je Hrgović velik a Wilder odlučan.

A Wilder će se boriti s Kinezom Zhangom Zhileijem u čiju je pobjedu Frank Warren uvjeren.

- Većina tih borbi su 50-50, možda pokoja 60-40 posto. Nitko si ne može priuštiti poraz jer pobjeda donosi još veću pozornicu a poraz pad na ljestvicama. Mi želimo dobiti svih pet borbi.

Kako za tu borbu tako i za onu koja će joj prethoditi (Hrgović - Dubois), Hearn je uvjeren sljedeće:

- Nema načina da te dvije borbe traju 12 rundi, da dođu do bodovanja.

A u borbi Hrgović - Dubois ulog je jesenski nastup na Wembleyju na kojem naš najbolji boksač želi učiniti Anthonyju Joshui isto što i hrvatski nogometaši engleskoj reprezentaciji (3:2) u studenom 2007. godine.

- Očekuje se da pobjednik borbe Hrgovića i Duboisa ide na Anthonyja Joshuu i da se s njim bori za svjetski naslov - ističe Hearn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije