Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCA OD SAMOPOUZDANJA

Haye: Srušit ću Valujeva na koljena!

David Haye
Reuters
06.11.2009.
u 13:30

Britanski boksač David Haye (29) imat će u subotu u Nürnbergu priliku dokazati je li tako jak na djelima kao što je na riječima u dvoboju za naslov svjetskog prvaka u superteškoj kategoriji po WBC verziji protiv Nikolaja Valujeva (36).

Posljednjih je tjedana Haye verbalno potpirivao vatru uoči dvoboja vrijeđajući ruskog diva nazivajući ga svakakvim pogrdnim nazivima, a slično je činio i dan uoči borbe.

- Sanjao sam o trenutku kada Valujev pada na konopce i vjerujem da će to biti jedan od najjačih nokauta svih vremena - rekao je Haye, koji ne pokazuje nimalo poštovanja prema čak 44 kilograma težem (102-146 kilograma) i 28 centimetara višem (190-218 centimetara) protivniku.

- Valujeva dosad nitko nije propisno ozlijedio, a kamoli srušio na tlo. A meni se ukazuje prilika da budem prvi kome je uspjelo srušiti “Zvijer” na koljena - kazao je Haye, koji je ruskog diva nazivao “dlakavim čudovištem” i “cirkuskom atrakcijom”, uz dodatak da je “gledao filmove poput King Konga, Godzille i Frankensteina da bi se pripremio za zadatak” koji ga čeka.

Valujev je s druge strane potpuno miran i ni najmanje ga ne uzrujava Hayeov “trash talk”.

- Nije ništa neobično da me netko želi srušiti. Ali lako je pričati uoči borbe, to svi mogu. Treba to dokazati u ringu - rekao je Valujev.

Valujev je branitelj naslova i u karijeri se ukupno borio 51 put te je upisao 50 pobjeda (34 nokautom) i samo jedan poraz. Haye je bivši svjetski prvak u cruiserweight kategoriji, koji se u karijeri ukupno borio 22 puta, a na omjeru je od 21 pobjede (21 nokautom) i jednog poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije