Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjerene izjave

HAS uputio protest nakon što je mostovac uvrijedio Sandru Perković

Sandra perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
08.09.2016.
u 15:49

"Bez obzira na to što se gospodin Ružić ispričao, smatramo da nije u redu na takav način izražavati stavove prema osobi koja je toliko doprinijela Republici Hrvatskoj"

Nakon što je Mostov izborni kandidat, glumac Siniša Ružić, dvostruku olimpijsku pobjednicu, svjetsku prvakinju, četverostruku europsku prvakinju i najbolju sportašicu Hrvatske Sandru Perković nazvao glupačom, njegov istup osudio je i  predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić.

– U povodu izjave gospodina Ružića za našu atletičarku i najbolju hrvatsku sportašicu, koja je dvostruka olimpijska pobjednica, četverostruka europska prvakinja, svjetska prvakinja i doprvakinja, moramo iskazati protest i nezadovoljstvo što javna osoba koristi društveni prostor, te na takav neprimjeren način oslovljava Sandru Perković. Bez obzira na to što se gospodin Ružić ispričao, smatramo da nije u redu na takav način izražavati stavove prema osobi koja je toliko pridonijela Republici Hrvatskoj, a siguran sam da će i dalje to činiti na ponos svih građana – stoji u protestu predsjednika HAS-a Ivana Vestića.

>>Mostovac Ružić: Ispričavam se Sandri Perković jer sam je nazvao glupačom

Komentara 4

CI
cinbenik
18:41 08.09.2016.

Kakav glumac,ko je taj da vrijedja svjtsku klasu....

UU
uhljeb u holdingu
03:42 09.09.2016.

Pa šta ? Čovjek ima pravo na svoje mišljenje.

HH
helgin@hogar
21:50 08.09.2016.

a gdje je sloboda govora, misljenja, gdje je sad demokracija?! covjek je stvarno istinu rekao, bez obzira koja je stranka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije