Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VETTEL TEK DEVETI

Hamiltonu prvi "pole position" sezone: U ekstazi sam!

'McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain reacts as he celebrates on the podium after winning the Italian F1 Grand Prix at the Monza circuit September 9, 2012.  REUTERS/Giampiero Sposito (
Reuters/Pixsell
13.04.2013.
u 09:25

Drugi je u kvalifikacijama za VN Kine bio Lotusov Kimi Raikonnen, a Ferrarijev Alonso treći

Mercedesov vozač Lewis Hamilton najbrže je odvozio kvalifikacije za Veliku nagradu Kine i osigurao svojoj momčadi prvi "pole-position" ove sezone. Drugi je bio Lotusov Kimi Raikonnen, a Ferrarijev Alonso treći.

- Ovo je nevjerojatan osjećaj! U ekstazi sam što imamo "pole-position" nakon nekog vremena. Momčad je bila sjajna ovaj vikend i nadam se da ćemo takvi biti i na utrci - rekao je Hamilton.

Aktualni svjetski prvak Sebastian Vettel (Red Bull) kreće s devete pozicije, a njegov momčadski kolega Mark Webber tek s 14. mjesta nakon što je imao problem s pritiskom goriva.


VN Kine, kvalifikacije:

1. Hamilton (Mercedes)
2. Raikkonen (Lotus)
3. Alonso (Ferrari)
4. Rosberg (Mercedes)
5. Massa (Ferrari)
6. Grosejean (Lotus)
7. Ricciardo (Toro Rosso)
8. Button (McLaren)
9. Vettel (Red Bull)
10. Hulkenberg (Sauber)
...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije