Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hamilton: McLaren nije favorit u novoj sezoni

Lewis Hamilton
Reuters
01.03.2010.
u 21:36

Momčad McLaren Mercedesa u svojim redovima će u novoj sezoni Formule 1 imati dva posljednja svjetska prvaka Lewisa Hamiltona i Jensona Buttona, te ih neka predviđanja stavljaju u red glavnih favorita za osvajanje naslova.

Iako su rezultati posljednjih testiranja pokazali da su McLarenovi bolidi i više nego konkurentni, budući je Button bio najbrži na jednom testiranju u Jerezu, a Hamilton u nedjelju na posljednjem testiranju u Barceloni, svjetski prvak iz 2008., odbija ulogu favorita.

- Mislim da ne ulazimo u sezonu s najjače pozicije. Mislim da imamo dobre šanse kao i Mercedes GP i Ferrari, ali trenutno je nemoguće reći tko je najbrži. Vremena koja sam ostvarivao na posljednjem testiranju bila su jako dobra i vrlo ohrabrujuća za mene, ali konkurencija je jaka – rekao je Hamilton za magazin Autosport.

O odnosima s novim momčadskim kolegom Jensonom Buttonom, Hamilton za sada ima samo riječi hvale:

- Zajednička suradnja trenutno ide jako dobro, ali prva će nam utrka zapravo biti pravi pokazatelj koliko su različiti naši zahtjevi za postavkama bolida, kada budemo zajedno na stazi u isto vrijeme. Naši su stilovi različiti i siguran sam da ću imati priliku učiti od njega, kao što će i on moći učiti od mene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije