Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELA PODBADANJA

Hamilton: Kakav Button, opasan je Vettel

Lewis Hamilton
AFP
25.11.2009.
u 17:51

Bivši svjetski prvak u Formuli 1, McLarenov vozač Lewis Hamilton smatra kako će mu najveći konkurent za naslov u 2010. godini biti Nijemac Sebastian Vettel.

- Bit će jak, baš kao i njegov bolid. Vettel je ove godine znatno napredovao - izjavio je za Sport Bild svjetski prvak iz 2008.

Osim Red Bullova vozača Hamilton je kao najveće opasnosti u nadolazećoj sezoni istaknuo i Vettelova momčadskog kolegu Marka Webbera, te Ferrarijev dvojac, Fernanda Alonsa i Felipea Massu.

Zanimljivo je da Hamilton među najveće suparnike nije uvrstio novoga momčadskog kolegu i aktualnoga svjetskog prvaka Jensona Buttona koji je u McLaren stigao iz Brawn GP-a.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:52 26.11.2009.

E moj Lewis, I Vettel i Button zavrsili su 2009 mnogo bolji od tebe. Prvak Button be trebao reci: Kakav Hamilton, opasna jew Vettel!

FC
fcod
02:08 28.11.2009.

Krilniče, stvar je u tome da je Hamilton neusporedivo bolji vozač od Buttona. To što je bio iza Buttona i Vettela ove godine je isključivo zao jer je prvu polovicu sezone imao krntiju a ne bolid, Zapravo, Button će ostatii faca samo ako stisne Hamiltona u istom bolidu. Svaka čast ako je takav sportaš da je zato prešao u McLaren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije