Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hamilton ima favorita za naslov, a to nije njegov Mercedes

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
08.03.2017.
u 10:45

Ove nas sezone sigurno očekuje neizvjesno prvenstvo u kojem bi Ferrari mogao biti favorit. U Ferrariju sjajno rade i mogu se nadati dobrim rezultatima. I Red Bullov bolid izgleda brže nego prošlih sezona. U svakom slučaju bit će zanimljivo - istaknuo je Lewis Hamilton

Trostruki svjetski prvak u formuli 1 Lewis Hamilton izjavom je pomalo razočarao svoje navijače te unio nemir u Mercedesovu garažu. Naime, britanski je vozač istaknuo kako Ferrari ima sjajan bolid koji bi u novoj sezoni mogao konkurirati za vrh.

- Ove nas sezone sigurno očekuje neizvjesno prvenstvo u kojem bi Ferrari mogao biti favorit. U Ferrariju sjajno rade i mogu se nadati dobrim rezultatima. I Red Bullov bolid izgleda brže nego prošlih sezona. U svakom slučaju bit će zanimljivo - istaknuo je Lewis Hamilton.

Najbrži na testiranju u Barceloni bio je Williamsov vozač Felipe Massa (1:19.726), ispred Daniela Ricciarda iz Red Bulla (1:19.900) i Sebastiana Vettela iz Ferrarija (1:19.906). Lewis Hamilton bio je četvrti (1:20.456), dok je njegov momčadski kolega Valtteri Bottas bio peti (1:20.924). 

Nova sezona u formuli 1 počinje 26. ožujka utrkom za VN Australije u Melbourneu.

Komentara 2

KA
kažemja
13:59 08.03.2017.

Za Mclaren Hondu bi bilo najbolje da ove godine uopće ne vozi. Još su gori nego prošle godine. Nepouzdani i spori. Šteta za Alonsa ! Pošto nema Manora , začelje je sada rezervirano za McH! Stvarno žalosno.

AU
austrougarskigeneral
10:54 08.03.2017.

mislim da će se ove sezone z naslov boriti hamilton i ricciardo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije