Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NAGRADA TURSKE

Hamilton: Bio je to najbolji akcijski film, u 3D tehnici

Lewis Hamilton
Reuters
31.05.2010.
u 09:54

Spektakularna je bila Velika nagrada Turske, utrka Formule 1 u Istanbulu, ponajprije zbog sudara dva Red Bull Renaulta, koja su u tom trenutku bila u vodstvu.

Dok je Sebastian Vettel pokušao prestići Marka Webbera, koji je dotad vodio u utrci, dogodio se kontakt dviju momčadskih kolega. Zbog toga je Nijemac Vettel napustio utrku, dok je Webber izgubio vodeće mjesto, te je završio kao treći.

"Momčadski krah" su iskoristili vozači McLaren Mercedesa, Lewis Hamilton je postao pobjednik, a Jenson Button se zadovoljio drugim mjestom.

- Vidio sam sve, imao sam najbolju poziciju za pogled - u šali je rekao Britanac Hamilton i nastavio u istom tonu:

- Uh, bio je to najbolji akcijski komadić filma u 3D tehnici koji sam mogao poželjeti.

Nakon toga je ipak realnije opisao iz svoga kuta taj događaj.

- Neću se potpuno uhvatiti u koštac komentiranja i stati na stranu jednog od njih, u pitanju je ipak druga momčad. Ipak, imam dojam da je Vettel nepotrebno zavrnuo u desno što je izazvalo sudar. Činjenice govore da je Webber ipak držao svoj smjer i nije do krajnjih granica izazvao ono što se dogodilo. No, nas u McLarenu to ne treba zanimati. Moramo slaviti što smo bili prvi i drugi, to je veliki, najveći uspjeh - zaključio je Hamilton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije