Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE ZA EUROPU

Halilović zabio pobjednički gol i odveo Herenveen do praga ulaska u finale

Twitter
19.05.2022.
u 23:54

Uzvratni susreti su u nedjelju, a pobjednici će potom u finalu igrati za mjesto u Konferencijskoj ligi.

U prvom susretu polufinala razigravanju za plasman u Konferencijsku ligu Heerenveen je pobijedio AZ Alkmaar 3:2, a pobjednički pogodak postigao je hrvatski nogometaš Tibor Halilović u petoj minuti sudačke nadoknade.

Zanimljivo, svih pet golova je palo u drugom poluvremenu. Domaćin je poveo 1:0, AZ je okrenuo rezultat s dva gola u nizu, da bi Heerenveen u sudačkoj nadoknadi zabio dva gola za pobjedu.

Strijelci za Heerenveen bili su Sydney van Hooijdonk (58), Amin Sarr (90) i Tibor Halilović (90+5). Halilović je u Heerenveen stigao u siječnju 2021. godine iz Rijeke, a prije toga je igrao za Wislu, Lokomotivu i drugu momčad Dinama.

 

 

 

Za AZ su strijelci bili Hakon Evjen (59) i Vangelis Pavlidis (65).

U drugom polufinalu Utrecht je pobijedio Vitesse 3:1.

Za Utrecht su zabili Willem Janssen (3), Sander van de Streek (21) i Simon Gustafson (81-11m), a za Vitesse je pogodak postigao Patrick Vroegh (85).

Uzvratni susreti su u nedjelju, a pobjednici će potom u finalu igrati za mjesto u Konferencijskoj ligi.

Finale je na rasporedu 26. i 29. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije