Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO I MESSIJA

Halilović otkrio detalje razgovora s Rakitićem uoči 'posebnog dana'

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.02.2018.
u 14:01

- Iako sam igrao za Barcu, nemam neku dodatnu motivaciju, želim samo pomoći svojoj momčadi te kao uvijek dati sve od sebe - rekao je Halilović.

Barcelona će u četvrtak (21:00) na Kanarima protiv Las Palmasa pokušati povećati svoj rekord u uzastopnim ligaškim utakmicama (32) bez poraza, piše Goal. Las Palmas je uz Malagu i Deportivo La Corunu najlošija momčad ove sezone, a bivši igrač Barcelone Alen Halilović rekao je kako mu je Ivan Rakitić potvrdio da katalonski klub ovu utakmicu shvaća vrlo ozbiljno:

- Barcelona ima vrlo kompliciran raspored, poslije nas će igrati protiv Atletico Madrida i već nakon deset dana imaju uzvrat Lige prvaka protiv Chelseaja. Međutim, Rakitić mi je rekao kako oni ovaj susret shvaćaju vrlo ozbiljno jer ih već nakon nepuna tri dana čeka Atletico te da žele s pobjedom ući u taj dvoboj, a eventualnom pobjedom oni bi vrlo vjerojatno riješili pitanje pobjednika La Lige.

- Bit će to poseban dan za sve nas jer ne dolazi Barcelona svaki dan na Kanarsko otočje. Iako sam igrao za Barcu, nemam neku dodatnu motivaciju, želim samo pomoći svojoj momčadi te kao uvijek dati sve od sebe - nastavio je Halilović.

Kada je u pitanju Leo Messi, Halilović kaže:

- Messi je najbolji igrač u povijesti, neprocjenjiv je, ali isto tako je i sjajna osoba. Ne znam hoće li igrati protiv nas, ali je činjenica da je on igrač koji uvijek želi igrati te da svake godine odigra veliki broj utakmica.

Komentara 2

KA
kakačinka
14:36 27.02.2018.

Da je ostao u Dinamu bio bi car! Za koju godinu necemo ni znati gdje je

AM
ante_maja
16:39 27.02.2018.

napuhanko mali bahati,bas mi je drago da si tu gdje jesi,padni jos nize!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije