Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE RAČUNAJU NA NJEGA

Halilović je prije samo mjesec dana potpisao za Milan, a sada odlazi

Alen Halilović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
22.08.2018.
u 19:50

Trener Milana Gennaro Gattuso ne računa na hrvatskog veznjaka. Halilović je zabrinut, želi igrati pa bi preselio u klub u kojem neće dobivati mrvice.

Alen Halilović ovoga je ljeta stigao u Milan kao slobodan igrač i potpisao ugovor do 2021. godine. No, na San Siru bi se mogao zadržati tek mjesec dana.

Kako pišu talijanski mediji, trener Milana Gennaro Gattuso ne računa na hrvatskog veznjaka. Halilović je zabrinut, želi igrati pa bi preselio u klub u kojem neće dobivati mrvice.

Za njega su zainteresirani španjolski klubovi Espanyol i Girona koji su već kontaktirali Milan. 22-godišnji ofenzivni veznjak već je igrao u Španjolskoj, za B momčad Barcelone, Sporting i Las Palmas.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:26 22.08.2018.

Vječni "talent"! Puno posudbi - nigdje uspjeha.

DM
drago.miota
09:47 23.08.2018.

neveselim se tuđem neuspjehu,ali da je ostao u Dinamu i sazrio kao igrač a ne kao talent otišao van bio bi danas traženi igrač ovo je primjer mladima ne žuri para se potroši i oda prst u zube?????

Avatar gordi
gordi
05:51 23.08.2018.

ništa od njega kao ni malog Murića....zahvalite si pohlepnim tatekima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije