Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU PO NJEGA

Nezadovoljni kapetan Hajduka napušta Poljud, evo gdje će nastaviti karijeru

Zoran Nižić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
22.08.2018.
u 16:45

Čini se kako je transfer vrlo izgledan jer je svim trima stranama u interesu da se ta priča završi

Čini se da se trakavica oko donedavnog kapetana Hajduka Zorana Nižića bliži kraju. Predstavnici ruskog kluba Ahmat Grozni (bivši Ahmat) stižu danas u Split i predvečer će na Poljudu obaviti sastanak oko kupovine igrača.

Čini se kako je transfer vrlo izgledan jer je svim trima stranama u interesu da se ta priča završi, piše Dalmatinski portal. Hajduku bi trebalo pripasti oko milijun eura odštete.

Podsjećamo, Nižić je nedavno prebačen u drugu momčad jer nije htio igrati. Tvrdio je da mu je sportski direktor obećao transfer što se na kraju nije dogodilo.

>> Konferencija za medije na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 14

MA
Marsijanac
18:24 22.08.2018.

Ponajbolji igrac i jos tome kapetam odlazi za milijun eura. I ta bagra ima sto prigovarati Mamicu. Pa Maminjo moze za vise love prodati cistacicu.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:09 22.08.2018.

Ni lipe Hajduku !!! Sav novac neka pripadne mladom gospodinu kojeg su protjerali umjesto onog sramotnog Saida !!!

Avatar rubinet
rubinet
19:03 22.08.2018.

Hajdukovi čelnici nisu se ponašali pošteno i korektno prema Nižiću premda je toliko toga dobrog dao Hajduku. Stoga poručujem: Nižiću ,puno sreće i zdravlja, i očekujemo te među Vatrenima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije