Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKY SPORTS:

Halilović je hrvatski Messi, još ćete puno vidjeti od njega

Alen Halilović
Foto: J.P. YAÑEZ/UESyndication/PIXSELL
22.07.2014.
u 18:44

– Očekivalo se da će najviše vremena provesti u Barceloni B, no njegov prvi nastup mogao bi natjerati Luisa Enriquea da se predomisli. Još ćete puno vidjeti od Halilovića – navodi Sky Sports.

Ugledni Sky Sports objavio je popis 10 igrača mlađih od 21 godine koji bi ove sezoni mogli zasjati. Ljestvicu predvodi Alen Halilović koji je prije nekoliko dana debitirao za Barcelonu.

18-godišnji Hrvat već je ostvario transfer. "Hrvatski Messi" potpisao je za Barcelonu kad je imao samo 17 godina. Očekivalo se da će najviše vremena provesti u Barceloni B, no njegovoj je bi prvi nastup mogao natjerati Luisa Enriquea da se predomisli. Još ćete puno vidjeti od Halilovića navodi Sky Sports.

10 nadolazećih zvijezda u izboru Sky Sportsa:

1. Alen Halilović (Barcelona)
2. Adrien Rabiot (PSG)
3. Domenico Berardi (Sassuolo, posudba iz Juventusa)
4. Max Meyer (Schalke)
5. Aymeric Laporte (Athletic Bilbao)
6. Richairo Živković (Ajax)
7. Lucas Piazon (Chelsea)
8. Ryan Gauld (Sporting)
9. Oliver Torres (Porto, posudba iz Atletico Madrida)
10. Doria (Botafogo)

>> Halilović nakon sjajnog debija: Sretan sam, svi su dobri prema meni

Komentara 8

Avatar Mangrov
Mangrov
19:08 22.07.2014.

Bravo Alene i sa srećom , sigurno ćeš nam trebati u repki ....

RA
rasimcanaj
22:20 22.07.2014.

Mali jos mora puno toga nauciti ,kao igrati defanzivu,igrati desnom nogom i postati cvrsci i brzi. Samo pamet u glavu decko

RA
rasimcanaj
22:22 22.07.2014.

EU_afrodita 22.07.2014 u 20:24h nadamo se da će ući u hrv.repku da vidimo kako izgleda na bazenu . >>> A je'l tebi krivo sto ih nisu slikali spreda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije