Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LP mladih

Hajduku prijete Borussia (D), Inter, Juventus, Ajax…

Split: Uzvratna utakmica 2. kola Lige prvaka mladih između Hajduka i Apolonije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
03.11.2022.
u 16:00

Ždrijeb play-offa Lige prvaka mladih održat će se u Nyonu 8. studenoga, a Hajduk je upravo u toj fazi natjecanja zapeo prošle sezone kada je bolji bio madridski Atletico.

Splitski Hajduk izborio je plasman u play-off nogometne Lige prvaka mladih gdje su mu potencijalni suparnici Ajax, Porto, Inter, Eintracht, RB Salzburg, Šahtar, Borussia (D) i Juventus.

Sve su te mlade momčadi osvojile drugo mjesto u svojim skupinama kroz prvi dio natjecanja, a pobjednici susreta play-offa plasirat će se u osminu finala Lige prvaka mladih.

Direktan prolaz u osminu finala izborili su sastavi koji su se plasirali na prvo mjesto, a to su redom Liverpool, Atletico Madrid, Barcelona, Sporting, Milan, Real Madrid, Manchester City i PSG.

Ždrijeb play-offa Lige prvaka mladih održat će se u Nyonu 8. studenoga, a Hajduk je upravo u toj fazi natjecanja zapeo prošle sezone kada je bolji bio madridski Atletico

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije