Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred svlačionice

Hajdukovci u očaju: Ne opet u nadoknadi, ovo nas stvarno boli! Soudani: Bit ćemo prvaci!

Dinamo - Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
18.12.2016.
u 16:30

Orila se u Dinamovoj svlačionici pobjednička pjesma, a u glavnoj ulozi bio je Hilal El Soudani. Još jednom je donio pobjedu Dinamu u derbiju

Ispred svlačionica samo se pričalo o toj sudačkoj nadoknadi, koja nosi sreću i veselje Dinamu, a Hajduku tugu.

Orila se u Dinamovoj svlačionici pobjednička pjesma, a u glavnoj ulozi bio je Hilal El Soudani. Još jednom je donio pobjedu Dinamu u derbiju, a dok cijela nogometna javnost da ove zime napušta Maksimir Alžirac je odaslao drugačiju poruku.
- Jako volim zabijati Hajduku. Nije ovo prvi put da postižem gol u sudačkoj nadoknadi, a nadam se da nije ni zadnji - kazao je Soudani.
Pobjeda u Poljudu za Zagrepčane znači ostanak u borbi za titulu prvaka s Rijekom. Bilo kakav posrtaj protiv Hajduka, gubitak boda ili poraz, značio bi puno teži put za Zagrepčane u drugom dijelu sezone.


Bit ćemo prvaci

- Ova pobjeda za mene znači da ćemo s 80 ili 90 posto sigurnosti biti prvaci - rekao je Soudani.

Dominik Livaković nije imao previše posla, ali djelovao je sigurno. Takav dojam uvijek ostavlja Dinamov vratar.


- Ovo mi je jedna od najdražih pobjeda u karijeri, pogotovo zato što smo do nje došli u 94. minuti, pred punim Poljudom. Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, trebali smo i prije riješiti utakmicu u svoju korist. U drugom dijelu sezone ćemo sigurno biti puno bolji - kaže Livaković.


Slično razmišlja i Dinamov kapetan Josip Pivarić.


- Dinamo je bio puno bolji i zasluženo uzeo sva tri boda po koja smo došli. Morali smo dobiti, ali na Poljudu nikad nije. Kad pogledate svejedno je kad zabijete, ali ovako je još i slađe. Sve je u ovoj utakmici ovisilo o nama, oni su izašli koji put, stvorili koju polupriliku, ali daleko od toga da su bili opasni. Mislim da je bilo fer i korektno, malo koškanja na kraju je uobičajeno. Sad idemo na odmor, znamo da smo šest bodova iza Rijeke, ako ništa, imamo dva direktna okršaja i nadam se da će Dinamo na kraju slaviti još jedno osvojeno prvenstvo - kazao je Pivarić.


Nije prvi put

Kapetan Hajduka Zoran Nižić u naručju je držao kćerkicu, koja je nosila Hajdukov dres s brojem 23 i natpisom Tata.


- Soudanija nije bilo nigdje cijelu utakmicu i onda je zabio. Klasa je za sebe, stvarno nemam što reći. Stvarno boli ovaj poraz u zadnjoj minuti. Nismo ga zaslužili. Najrealniji ishod bio bi neodlučeni rezultat. Već nam se prečesto ovo događa protiv Dinama, da u 90. minuti primimo gol. Stvarno boli – rekao je Nižić.


Ta sudačka nadoknada teško je objašnjiva Hajdukovim igračima. Nije prvi put...


- Nemam objašnjenje za to. Možda je u pitanju pad koncentracije. Nema što drugo biti. Očito moramo raditi na tome.


Pogledao je Nižić kratko na utakmicu i okrenuo se prema proljeću.


- Možda smo i Dinamo i mi preoprezno ušli u utakmicu, nije bilo izrazitih šansi ni s jedne ni s druge strane. Nismo očekivali ovakav rasplet. Puno je rada ispred nas. Moramo se dobro odmoriti, ohladiti glave i puno bolje krenuti na proljeće – zaključio je Nižić.


Josip Juranović nije mogao doći sebi od poraza..


- Ovo mi je treći put da u sudačkoj nadoknadi primam gol od Dinama. Teško je to objašnjivo - rekao je Juranović...

Komentara 21

DU
Deleted user
16:46 18.12.2016.

U biti imaju sreće da je tek u nadoknadi. Da uđe koja od prilika prije u gol mreža bi bila i punija. Dinamo će se dizati i pojačati,a što se Hajduka tiče ne nazire se svjetlo u tunelu.

IC
icocrobih
17:58 18.12.2016.

Dobro su prosli.

DU
Deleted user
23:09 18.12.2016.

Hajdukovci u očaju.....evo pogledajte samo komentare hehehehe. Bili kakao i u krpe. Dobar naslov večernji. Čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije