Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELA SVLAČIONICA

Hajdukovci nakon ispadanja: Nogomet nije uvijek fer, znamo da smo mogli proći

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
Foto: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS
1/8
18.08.2023.
u 08:20

PAOK je odlična momčad, imaju kvalitetne individualce, ali pokazali smo da se možemo nositi s njima. Pogotovo smo u to pokazali u prvom poluvremenu. Nitko ne bi bio iznenađen da je prvo poluvrijeme završilo 3:0 ili 4:0 za nas. No, to sada nije važno – kazao je Sigur.

Svoj komentar utakmice nakon poraza od PAOK-a u Solunu i ispadanja iz Konferencijske lige dao nam je najmlađi igrač na terenu, Niko Sigur, koji je odigrao još jednu jako dobru utakmicu u veznom redu. 

- Zaslužili smo mnogo više. Nogomet nije uvijek fer, u obje utakmice smo stvorili više prilika. Međutim, PAOK je neke od svojih prilika realizirao i u konačnici je pobijedio 3:0. Razočarani smo jer znamo da smo mogli pobijediti i proći. PAOK je odlična momčad, imaju kvalitetne individualce, ali pokazali smo da se možemo nositi s njima. Pogotovo smo u to pokazali u prvom poluvremenu. Nitko ne bi bio iznenađen da je prvo poluvrijeme završilo 3:0 ili 4:0 za nas. No, to sada nije važno – kazao je Sigur i odmah se okrenuo novim prvenstvenim izazovima.

- Ovo je razočaranje, ali moramo se vratiti pobjedama u nedjelju protiv Rudeša. Upisali smo dosad tri pobjede, sada trebamo tako i nastaviti. Nakon eliminacije iz Europe samo smo još više posvećeni prvenstvu.

Zvonimir Šarlija odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu. 

- Ovih 3:0 sad zvuči ružno i dosta nerealno, a na kraju će se pamtiti samo rezultat. Propustili smo svoje šanse u Splitu i ovdje u Solunu u prvom poluvremenu. U prvih 15 minuta imali smo dvije-tri šanse da im unesemo nered, nemir, da odemo na 0:1 ili 0:2, a gubili smo. To je na ovoj razini nedopustivo - kazao je Šarlija zatim pohvalivši momčad za pristup u ovoj utakmici. 

- Vidjeli smo da se u HNL-u protiv Slaven Belupa lošiji ulazak u utakmicu možda neće kazniti, ali na ovom nivou se to ne smije raditi. Mi rastemo, pokazali smo da možemo, ali ovo je naša cijena odrastanja. Pokazali smo da nam fali još malo da bismo se mogli nositi s ovakvim momčadima, nedostaje nam još ovakvih utakmica.

 

Komentara 8

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:54 18.08.2023.

kako pisah ranije... Tuga s juga ispada iz europe kao i obično. Potpuno se posvećuje prvenstvu koje će osvojiti ne zato jer su toliko dobri već zato jer imaju poguranac konobara Kustića. Zato će 'biti bolji' od Rijeke koja objektivno, najbolja ekipa ove sezone. Najveći forte joj je trener i roster. Dinamo će se boriti za 3. ili 4. mjesto sa svojom nesposobnom upravom, bezmudim trenerom i ekipom koja je jedna od lošijih u povijesti (na kvartet kapitalaca u odlasku ne računam). Osijek ima jednakog levata na klupi kao i Dinamo pa će samo onaj koji će biti manje loš biti bolje plasiran.

EJ
ejStef
08:43 18.08.2023.

Eh da, nije bilo penala... Hajduk ima sreće što Dinamo nezaustavljivo pada, pa će osvojiti prvenstvo, no za neki iskorak u Europi to nije dovoljno. Bili su bolji veći dio utakmice, no golovi se računaju, a nisu bili u stanju zabiti niti jedan. U Europi ne možeš računati da npr. s druge strane imaš Bišćana koji će u pravilu izgubiti dobivenu utakmicu ili taktički pobijediti sam sebe.

DE
Dex
10:42 18.08.2023.

desi se kad tjeraš svoje iz kluba a dovodiš neke za koje nitko nije čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije