Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željo bolji sa 11m

Hajduk završio posljednji u Gabeli, Torcidi zabranili ulazak u BiH

hajduk
Hajduk.hr
17.01.2015.
u 15:30

U lutriji jedanaesteraca neprecizan je bio jedino Bencun i to je odlučilo pobjednika.

Hajduk je nastup na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli završio na četvrtom mjestu. Nakon što je u polufinalu protiv GOŠK-a pobijeđen na jedanaesterce bolje sreće nije bio niti u susretu za treće mjesto protiv sarajevskog Željezničara (6:5).

Bijeli su ipak poveli već u 3. minuti kada je Mezga loptu koja se odbila od vratnice pospremio u mrežu. No, samo tri minute nakon toga sarajevska momčad je izjednačila. Bučan je realizirao jedanaesterac dosuđen zbog Nižićeva igranja rukom u kaznenom prostoru. Do isteka 90. minute nije bilo pogodaka iako su Splićani imali nekoliko prilika.

U lutriji jedanaesteraca neprecizan je bio jedino Bencun i to je odlučilo pobjednika.

Dodajmo i kako nakon jučerašnjih nereda policija navijačima Hajduka nije dopustila ulaz u BiH.

Hajduk - Željezničar 5:6 (1:1)

Hajduk: Kalinić, Maloča, Bradarić, Nižić, Bašić (Pejić 78), Caktaš (Vlašić 68), Vuković, Mezga (Balić 68), Vasilj, Milevski (Ducasse 68), Maglica (Bencun 78).

>>Hajduk se ogradio: To nisu navijači, to su huligani!

>>Navijači Hajduka kamenjem napali policiju, ima ozlijeđenih

Komentara 20

DH
dalibor.hren
15:46 17.01.2015.

Je li i za to kriv Mamić?

HO
holenderdn25
15:47 17.01.2015.

Kada se huliganima zabrani dolazak u Maksimir onda je kriv HNS. Pa tko je sada kriv, opet Mamić i Šuker. Huligani su huligani pa odakle bili da bili!

LI
LigaPrvaka
16:00 17.01.2015.

sad ce brbljic i ramljakova drvlje i kamenje na organizatora turnira i cilu BiH jer kako je moguce da se borcima za pravdu i red zabranjuje gledanje utakmice hajduga, samo mi je cudno zasto su izasli na teren kad im se njihovim huliganima zabranilo gledanje utakmice. Za istu stvar u Zagrebu nisu izasli na teren, hahahah jadnog li klubica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije