Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - SESVETE 6:0
Povratak na članak

Hajduk zabio šest komada, Torcida vrijeđala Keruma

Prava revija promašaja Hajdukovih igrača i novi slogani Torcide u obračunu s gradonačelnikom Kerumom i predsjednikom kluba Svagušom obilježili su susret Splićana s nejakom Croatijom iz Sesveta.

Komentari 6

PE
petrovve
11:25 22.11.2009.

Sesvete,hahaha kojeg jakog protivnika.!!..Tu bi se Reja morao stvarno zamislit.

VL
PE
petrovve
11:41 22.11.2009.

Sa ovim,ako ne i vecim rezultatom pobjedio bi i Vukovar 91 protiv Sesveta. Jak je Hajduk nema sta!!...pobjedit protiv poslednjeg sa tablice.....Sad ce se umislit da su stvarno opasni i moramo se njih bojati.Hahaha

VL
TE
tetrijebzg
09:29 22.11.2009.

Pa zar je moguće da nekome daju toliko golova sigurno namještaljka.

VL
OB
-obrisani-
15:09 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijepa nedelja i uspješan tjedan..

VL
SL
SloHajduk
23:10 21.11.2009.

Hvala bogu Hajduk upam da se vam je ofnal

VL
OB
-obrisani-
03:08 22.11.2009.

Ovim majmunima Torcidasima i BBB treba zabraniti ulazak na stadione....Treba se okrenuti porodicama i stvoriti takve uvjete da od najstarijih do najmladjih ,svatko moze bez zabrinutosti doci na tekme.Tako je kod nas u USA. Posaljite te huligane ovamo pa cee za par minuta zavrsiti u cuzi sa teskom novcanom globom....Nikad im vise tako sto ne bi palo na pamet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.