Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - SESVETE 6:0

Hajduk zabio šest komada, Torcida vrijeđala Keruma

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
21.11.2009.
u 22:33

Prava revija promašaja Hajdukovih igrača i novi slogani Torcide u obračunu s gradonačelnikom Kerumom i predsjednikom kluba Svagušom obilježili su susret Splićana s nejakom Croatijom iz Sesveta.

Gosti su pokušali zgusnutom obranom supotstaviti se domaćinu, no Hajduk je s lakoćom stvarao prilike koje su napadači opet redom promašivali...

Tako je Anas Sharbini upropastio nabacivanje Šerića u 12. minuti, pet minuta kasnije pronašao je Ibričića koji je neprecizno pucao glavom, a Tomasov je umjesto gola pogodio vratara Radoša. U 18. minuti opet se proslavio Sharbini koji je bio sam protiv Radoša, no promašio je okvir vrata...



Hvatao se Reja za glavu, u nevjerici širio ruke, njegovi igrači promašivali su nemoguće, Torcida je na zub uzela mladog Sharbinija. Ipak je Hajduk u prvom dijelu, unatoč promašajima, postigao dva gola. Najprije je u 20. minuti na nabacivanje iz kornera Maloča u skoku odnio loptu ispred gostujućeg vratara Radoša, a Vejić ju je pospremio u mrežu. Žalili su se gosti, tražili prekršaj nad Radošem, no Bugarija je njihov bijes sankcionirao žutim kartonom. U 43. minuti lopta je ispala Radošu, Maloča je dodao do Ibričića koji je zabio za 2:0.

Početkom drugog dijela Paraiba je zabio svoj prvi prvenstveni pogodak, u 73. je Ibričić pogodio za 4:0 i zaslužio epitet igrača utakmice te ovacije publike, a Vukušić je netom nakon ulaska u igru zabio za 5:0. Konačnih 6:0 nakon udarca s bijele točke postavio je Anas Sharbini. A Torcida je nastavila skandiranjem se obračunavati s vladajućima u klubu i gradu.

Ponovo su na repertoaru bili dobro poznati slogani protiv Svaguše, no navijači su promovirali i nove “hitove” koji su bili usmjereni na njegovog “šefa” - Željka Keruma. “Svima nama Kerum, Kerum, ovce čuvao”, “Glupi Kerume, bolje nam je bez tebe” – orilo se Poljudom. No zanimljivo da ni Kerum ni Svaguša nisu bili u svečanoj loži.

Komentara 6

PE
petrovve
11:25 22.11.2009.

Sesvete,hahaha kojeg jakog protivnika.!!..Tu bi se Reja morao stvarno zamislit.

PE
petrovve
11:41 22.11.2009.

Sa ovim,ako ne i vecim rezultatom pobjedio bi i Vukovar 91 protiv Sesveta. Jak je Hajduk nema sta!!...pobjedit protiv poslednjeg sa tablice.....Sad ce se umislit da su stvarno opasni i moramo se njih bojati.Hahaha

TE
tetrijebzg
09:29 22.11.2009.

Pa zar je moguće da nekome daju toliko golova sigurno namještaljka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije