Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Hajduk za utakmice s Dinamom traži strane suce: 'Nemamo povjerenja u sudačku organizaciju'

Pejin Hajduk
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
26.02.2016.
u 11:38

"Budući da je riječ o cijeloj seriji pogrešnih odluka smatramo da se ovdje ne radi o slučajnosti", napominju iz Hajduka.

Hajduk je od Hrvatskog nogometnog saveza službeno zatražio da se u utakmicama polufinala s Dinamom i finala hrvatskog kupa angažiraju suci iz inozemstva. U Hajduku nemaju povjerenja u domaće suce jer smatraju da su loše radili svoj posao te žele strance kako bi se "sačuvala regularnost natjecanja".

"Naš zahtjev za angažiranjem sudaca iz inozemstva rezultat je nepovjerenja u sudačku organizaciju koja nije učinila ništa da bi se popravilo evidentno loše suđenje niti su sankcionirani suci koji su svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na rezultate velikog broja utakmica. 

Ocjenu o lošem suđenju u MAXtv Prvoj ligi ne potvrđuju samo kontrolori suđenja u svojim izvještajima nego i sudački eksperti u medijima koji se slažu da suđenje u MAXtv prvoj ligi vrlo loše i pristrano

Budući da je riječ o cijeloj seriji pogrešnih odluka smatramo da se ovdje ne radi o slučajnosti.

U prilogu ovog zahtjeva dostavljamo video isječke samo najeklatantnijih primjera loših sudačkih odluka koje su izravno odredile bodovnih učinak našeg kluba, HNK Hajduk, ali i naših konkurenata tako da suci zapravo direktno određuju budućeg prvaka države", stoji u zahtjevu koji potpisuje predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

Ovdje možete vidjeti službeni zahtjev Hajduka.

>> Hajduk odgovorio Lokomotivi: Prozivate nas, a nemate stadion, vlastite igrače ni navijače

Komentara 41

DU
Deleted user
11:49 26.02.2016.

Došao mali Marin u knjižnicu i pita knjižničarku: -Imate li vi knjigu "Hajduk najveći prvak"? Odgovara mu knjižničarka: - Dečko, bajke su ti na drugom katu.

UN
unfall
11:57 26.02.2016.

Iskreno se nadam da ce HNS prihvatit zahtjev , naime sad dinamo napokon moze stavit udarnu momcad , bez bojazni da ce panjevi koji ce sutra igrati po Azijskim i inim livadama , masakrirat dinamovce koje ce danas , sutra igrati u ponajboljim svjetskim klubovima .

BU
buljanzeljko453
12:11 26.02.2016.

To bi bilo super hns prihvatite, tek ce tada hajduk nastradat i dobiti peticu, nema kod stranaca na svaku odluku skakat trcati za sucem, u biti da su strani suci u hnl hajduk bi bio 6 na tabeli, ajmo hns ajmo hns prihvatite zahtjev da brbinjo shvati malo nesto o nogometu hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije