Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Hajduk u Beleku poražen od Grasshoppera

Siniša Oreščanin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
19.01.2019.
u 18:18

Splićani sljedeću utakmicu u Turskoj igraju protiv Šahtara iz Donjecka 22. siječnja, a dva dana kasnije protiv mađarskog Ujpesta

U drugoj pripremnoj utakmici u Turskoj Hajduk je poražen od Grasshoppera (devetoplasirane momčadi švicarskog prvenstva) s 0:1. Jedini strijelac bio je Robin Kamber u 81. minuti. Inače, skakavce iz Züricha vodi Nijemac Thorsten Fink.

Za Hajduk su nastupili: Blažević, Tudor, Ismajli, Mikulić, Bradarić, Hamza, Nejašmić, Gyurcso, Caktaš, Jairo, Kalik, a u drugom poluvremenu u igru su ušli Ljubić, Fomitschow, Palaversa, Vušković, Jurić, Bašić, Sahiti, Šego, Blagaić, Delić i Borja Lopez.

Splićani sljedeću utakmicu u Turskoj igraju protiv Šahtara iz Donjecka 22. siječnja, a dva dana kasnije protiv mađarskog Ujpesta.

>> Pogledajte Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:04 19.01.2019.

Ima kaj novo.......dabogda sve izgubili orjunaši.Još malo i hrvatski Hajduk dolazi tik-tak.

DE
devilden
21:23 19.01.2019.

Izgubili ama baš svaku kao što ste i repki željeli

Avatar Mi sami
Mi sami
19:56 19.01.2019.

E to je stvano vijest da je hajduk izgubio 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije