Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hns

Hajduk tražio izuzeće Tina Doličkog!

'sport.....zagreb.....05.03.2009.  stadion maksimir - izvrsni odbor nk dinamo / tin dolicki, mirko barisic, 18:05h     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
11.04.2012.
u 19:10

Bivši predsjednik Karlovca Amirudin Talakić kažnjen sa 22 mjeseca zabrane obavljanja svih funkcija u nogometu zbog vrijeđanja i klevetanja u medijima nogometne organizacije i njenih članova

Disciplinska komisija HNS-a ipak nije u srijedu razmatrala odgodu ili skidanje suspenzije Hajduka, Karlovca, Šibenika i Međimurja, jer je Hajduk u jutarnjim satima podnio zahtjev za izuzeće predsjednika Disciplinske komisije Tina Doličkog, kao i članova tog tijela!

– U Hajduku smatraju da sam neobjektivan i podnijeli su zahtjev za moje izuzeće. Kad se takav zahtjev podnese, onda moramo prekinuti s radom i predmet na odlučivanje proslijediti neposredno višem tijelu, a to je Komisija za žalbe HNS-a! Ta bi se komisija trebala sastati do kraja tjedna i odlučiti je li Hajdukov zahtjev utemeljen – rekao nam je predsjednik Disciplinske komisije HNS-a Tin Dolički.

Pa jeste li neobjektivni, kako to Splićani navode?

– Ma nema to veze, ja sam profesionalac i posao obavljam najbolje što mogu. Hajduk je opet samo kupio vrijeme, razumijem kolegu odvjetnika, to je samo jedan od poteza koje vuče kako bi odgodio suspenziju.

Što se događa odbije li komisija za žalbe Hajdukov zahtjev?

– Predmet se opet vraća nama na odlučivanje, kao da zahtjeva nikad nije ni bilo! Ne želim ništa prejudicirati, ali ne vidim nigdje temelj za Hajdukov zahtjev za moje izuzeće. Usput, nismo rješavali ni jedan drugi slučaj suspenzija, jer sam zaključio da se Hajdukov zahtjev odnosi na sve suspenzije, pa smo tako sve slučajeve proslijedili Komisiji za žalbe dok se ne riješi Hajdukov zahtjev – rekao je Dolički.

Ako, pak, Komisija za žalbe prihvati Hajdukov zahtjev, onda suspenzija miruje, a Izvršni odbor HNS-a mora za taj predmet imenovati novu Disciplinsku komisiju! Dodajmo da je bivši predsjednik Karlovca Amirudin Talakić kažnjen sa 22 mjeseca zabrane obavljanja svih funkcija u nogometu zbog vrijeđanja i klevetanja u medijima nogometne organizacije i njenih članova. Osijek je kažnjen sa 7000, a Cibalia sa 5000 kuna zbog bakljade na prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije