Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA RATA
Povratak na članak

Hajduk podmirio kredit i više nema dugovanja prema Gradu Splitu

- Sa zadovoljstvom mogu kazati da smo današnjom uplatom u potpunosti zatvorili dug po jamstvu za kredit koji smo imali prema Gradu - rekao je Kos

Komentari 5

AR
Artukovic
19:25 20.12.2017.

Vratiti dug bez kamata je u najblazem slucaju sukob interesa....a u najgorem ostacivanje drzavnog proracuna za 7 milijona kuna,a na sta bi se mogao oglasiti i USKOK.

VL
IL
ilijan
20:41 20.12.2017.

Hajduk nije podmirio kredit, kredit je Split oprostio tako da tu dorh ima pune ruke posla.

VL
MO
matK.O.
21:52 20.12.2017.

sad će dovest de geu,pogbu,hazarda,marcela,ramosa,a možda i Marija Budimira iz rudeša.

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:40 21.12.2017.

A Dinamo je triba propast sto se tice financija davno prije Hajduka....onda tam...hokus-pokus....I sve cisto poslije toga....a koliko je Dinamo zaradio do sad nije triba ni jedne Kune od grada ZG al onda neko drugi ne bi ima....kuce...vile...love....brodove...

VL
IK
Ikonoklast
19:37 20.12.2017.

Pazi ovog Artukovica...a 40 milijuna sto Bandic od grada Zagreba svake godine uplacuje Dinamu za razvoj? to je ok? Sto ni jedan grad ne da ni kune klubovima, hajduku je grad dao kredit a dinamo je od bandica samo dobio pola MILIJARDE kn zadnjih godina. Ne kredita...dobio je taj novac. I ti spominjes USKOK...placenice jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.