Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S BELUPOM

Ništa od drugog mjesta! Hajduk opet odigrao lošu utakmicu

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/16
29.10.2017.
u 16:42

Hajduk je u Koprivnicu stigao bez čak osam igrača, zbog kartona su otpali Kožulj i Teklić, suspendiran je Said, a ozlijeđeni su Savvas, Futacs, Carbonieri, Juranović i Nižić.

Imao je Hajduk priliku pobjedom od dva pogotka razlike protiv Slaven Belupa izbiti na drugo mjesto HNL-a, no Koprivničani su na svom stadionu ipak bili prejaki za desetkovanu Carrillovu momčad, pa je završilo 0:0.

Hajduk je u Koprivnicu stigao bez čak osam igrača, zbog kartona su otpali Kožulj i Teklić, suspendiran je Said, a ozlijeđeni su Savvas, Futacs, Carbonieri, Juranović i Nižić.

Slaven Belupo - Hajduk
1/16

Ivković debitirao na klupi

Na klupi Slaven Belupa debitirao je Tomislav Ivković, i to poslije jednogodišnje pauze rada u nogometu. Zanimljivo, dan uoči utakmice Ivković je svoje igrače poveo u karantenu - u Ludbreg.

Najavio je Ivković napadački nogomet, no to uopće nije bilo vidljivo. Pogotovo u prvom poluvremenu, kada je Slaven imao svega 36 posto posjeda lopte, a nije uputio niti jedan udarac u okvir vratiju gostiju. No, bez udarca u okvir u prvih 45 minuta ostali su i hajdukovci. U tom prvom poluvremenu najzanimljiviji trenutak dogodio se u 35. minuti, kada je zbog nestanka struje utakmica nakratko prekinuta.

U pauzi je trener Hajduka Carrillo umjesto Ohandze uveo Portugalca Almeidu. Imao je stasiti napadač dobru priliku već u 51. minuti, kada je poslije ubačaja Memolle pucao glavom, no Marković je uspio obraniti. U drugom poluvremenu Hajduk je zagospodario terenom, a za obranu Slavena posebno je neugodan bio Ante Erceg. Imao je Erceg dobre šanse u 68. i 73. minuti, no prvi je put uspješniji bio Marković, a drugi je put Ante pucao iznad gola.

Do kraja je Hajduk pritiskao, ali nije uspio zabiti.

Poredak: Dinamo 34, Osijek 27, Rijeka 25, Hajduk 24...

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar sizif
sizif
17:12 29.10.2017.

Slaven los... Hajduk kriminalan! Cetvrto mjesto? Da to je nasa realnost. Hebes igrace koji zapnu samo protiv Dinama. A i tu samo jedno poluvrijeme...

DU
Deleted user
17:54 29.10.2017.

25.8 2017. Kaže jedan portal sličan ovom "Ovim tempom Hajduk se može prošetati hnl-om. hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih i opet hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi cirkus .

DU
Deleted user
17:50 29.10.2017.

Krasan uličarski model ......baš ono dobar,dišpetan ,prčevit.To je Hajduk ....ili jesi ili nisi nemaš izbora hihihihihi. Ne more to običan čovik shvatit hihihihi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije