Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremna utakmica
Povratak na članak

Hajduk se raspucao i pobijedio slovačkog prvaka Trenčina

Nema veze što je riječ o pripremnoj utakmici, u svakom trenutku vidjelo se da "bijeli" drže raspored. Očito je da Joan Carrillo radi pravi posao s momčadi, kojoj je u potpunosti promijenio izgled

Komentari 7

MA
mause
18:00 30.01.2017.

jos uvijek su aktualni prvaci.

VL
DU
Deleted user
17:49 30.01.2017.

senior..ma nemaš ti pojma...ako Ozren veli da su bili prvaci onda je to to..hehe..sad će ti navesti njihove rezultate u LP ! Ajmo Ozrene sutra člankom odgovori i objasni ovom neznalici kako je ta fantastična ekipa Trenčina osvojila prvenstvo.

VL
DU
Deleted user
19:54 30.01.2017.

Opaaaa četvrta momčad hnl-a pobijedila prvu momčad Slovačke. Bravo za hnl. Živio hnl. Bravo Hajduče.

VL
FI
Fisherman
11:59 31.01.2017.

E moj Ozrene....Dinamo je na istim pripremama u Turskoj zabiljezio i trecu pobjedu...ali ni rijeci o tome u VL. To i nije bas pohvalno....cestitam Hajduku na pobijedi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.