Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA NA POLJUDU

Hajduk se oprostio od Olivera i podsjetio na njegovu legendarnu izjavu

Oliver Dragojević
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
29.07.2018.
u 11:11

- Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo - rekao je svojedobno legendarni pjevač

Hajduk se objavom na službenoj stranici oprostio od legendarnog splitskog pjevača Olivera Dragojevića koji je jutros preminuo u 71. godini života.

"Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: „Bio je jedan od nas“ i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk. 

Oliver Dragojević Oliver Dragojević
1/6

Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti", napominju u Hajduku.

Oliver je bio veliki navijač splitskog kluba, a Hajduk je podsjetio na jednu njegovu izjavu kada je rekao:

- Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:41 29.07.2018.

Oliver je bio domoljub. Tada se nije znalo za koga radi vodstvo Hajduka i Torcida. Oliver za Blatograd nikada nije htjeo ici, kamoli biti njihov placenik placenik protiv svoje voljene hrvatske domovine.

Avatar krile11
krile11
11:42 29.07.2018.

Uz Hajduk,mislim kako ne pretjerujem,simbol Dalmacije bio je Oliver sa svojim pjesmama...pocivaj u miru

Avatar gordi
gordi
17:32 29.07.2018.

zašto takvi komentari???Oliver je legenda..... počivao u miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije