Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITALI IM

Hajduk se oglasio nakon poraza Hrvatske, ovo je poruka s Poljuda

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
19.06.2023.
u 00:05

"Čestitamo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na sjajnom izdanju i osvojenom drugom mjestu na završnom turniru Lige nacija!"

Praktički svi hrvatski prvoligaši čestitali su našoj nogometnoj reprezentaciji na veličanstvenom uspjehu i ulasku u finale Lige nacija nakon što su svladali Nizozemsku. 

Međutim, čestitka je izostala od splitskog Hajduka koji se očito jako naljutio zbog slučaja s Markom Livajom. Podsjetimo, kapetan Hajduka na svoju inicijativu napustio je pripreme u dogovoru s Dalićem. Umjesto toga, bijeli su objavili kako će Karlo Sentić na posudbu u Mađarsku...

Izostanak reakcije izazvao je dosta komentara, no s Poljuda su objasnili da je njihov običaj čestitati na uspjehu tek kada natjecanje završi. Tako su večeras nakon poraza Hrvatske na penale protiv Španjolske na Facebooku napisali:

"Čestitamo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na sjajnom izdanju i osvojenom drugom mjestu na završnom turniru Lige nacija!"

>> Pogledajte video o Luki Modriću

Komentara 40

JM
JMN
12:42 19.06.2023.

Opet isti mrziteljski komentari čim se Hajduk spomene. Jedino nedostaju oni koji vole Vlašića tjerati iz reprezentacije. Malo ih je danas sram toga kako Niksi rutinski trpa prve penale. Ali brzo će oni to zaboraviti.

MA
MALTEZ
08:02 19.06.2023.

Čista kurtoazija. Nisu uspjeli Nizozemci , ali na vašu radost Španjolci jesu. Jučer se tiho , ali iskreno slavilo Splitu.

VK
vječni krojf
09:00 19.06.2023.

Bravo Hajduk.Pokazali ste da ste klub koji više cijeni poraze nego pobjede Čestitku ste si mogli negdje drugdje ugurati.Repka vas ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije