Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP
Povratak na članak

Hajduk prošao, a njihov bivši igrač poručio: Sudac vam je dao vjetar u leđa

- Smatram da moramo neke stvari popraviti u našoj igri i vjerujem da možemo daleko dogurati u ovom natjecanju - ističe Jurić.

Komentari 5

Avatar Django
Django
09:53 01.11.2018.

Ne ulazim u to je li suđenje bilo korektno ili ne, ali da se kojim slučajem Dinamu protiv Hajduka ovako sudilo kao Hajduku protiv Šibenika, ne bi se tjednima moglo živjeti od kuknjave. Ali dobro, i kuknjava je dio taktike a očito je iz svih Hajdukovih utakmica ove sezone da ona donosi rezultate. Suci paze i maze Hajduk kao kap vode na dlanu, guraju gdje god stignu. Na štetu drugih. Ali nema veze, kontra sile i kontra mraka dozvoljene su sve revolucionarne metode. Poštenje je naime jedan vrlo relativan pojam.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:22 01.11.2018.

Izgleda da su nakon apela klona Hitlera i Dorice Nikolić na klupi Hajduka suci počeli 'respektirati' Hajduk pogurancima…. A možda su i kmečavci opet skupili neku paricu za pošteno suđenje....

VL
DH
dalibor.hren
09:15 01.11.2018.

"Malo vitra"!

VL
MA
Marsijanac
16:42 01.11.2018.

To je bila sramotna kradja.

VL
DH
dalibor.hren
17:16 01.11.2018.

Sudac je ušao u momčad kola!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.