Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Hajduk prodao mladog talenta za 3,5 milijuna eura!

Toma Bašić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
06.08.2018.
u 17:11

Do kraja prijelaznog roka Hajduk bi trebao napustiti i kapetan Zoran Nižić, koji je pred klub stavio ultimatum da želi otići.

Hajduk je ovog ljeta prodao još jednu važnu kariku. Nakon Karla Letice, Josipa Radoševića i Zvonimira Kožulja klub će napustiti i Toma Bašić.

Ovaj 21-godišnji veznjak karijeru će nastaviti u francuskom Bordeauxu koji će za njega platiti 3,5 milijuna eura.

- Ne mogu govoriti o detaljima, samo vam mogu potvrditi da sam otputovao iz Splita u Zagreb, i da večeras putujem na potpis ugovora u Bordeaux - poručio je za 24sata Bašić.

Do kraja prijelaznog roka Hajduk bi trebao napustiti i kapetan Zoran Nižić, koji je pred klub stavio ultimatum da želi otići.

>> Pogledajte i koji vatreni bi mogli napraviti transfere ovog ljeta

Komentara 33

OV
Ovozemaljski
17:19 06.08.2018.

Molio bi gospodina Zdravka Mamića nakon što bude pravomočno oslobođen da kupi dionice Hajduka i da nam opet napravi od njega veliki klub, kao šta navijači Hajduka to i zaslužuju, ovih 30 huligana ćemo riješiti i osloboditi prostor za največeg menagera sa ovih prostora. Hvala

OV
Ovozemaljski
17:27 06.08.2018.

Ovaj moj Hajduk mi sve vise slici na Vucicevu Srbiju, radikalni ekstremizam na silu sa puno laži i optuživanje drugih radi svojih neuspijeha.

DU
Deleted user
17:40 06.08.2018.

Za toliko novca Mamic proda trecu zamjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije