Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI GUBE KAPITALCA

Bomba: Sprema se treći najveći transfer u povijesti Dinama!

Filip Benković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
06.08.2018.
u 16:28

Da se nešto kuha, jasno je po tome što je Bjelica nakon Istre najavio da će igrač s momčadi odletjeti u Astanu, no to se na kraju nije dogodilo.

Dinamo bi do kraja prijelaznog roka mogao ostati bez braniča Filipa Benkovića!

Za 'Big Bena' zainteresiran je Leicester koji je modrima spreman platiti 14,5 milijuna eura, tvrdi Daily Mail.

Benković bi tako postao treći najveći transfer Dinama u povijesti, nakon Marka Pjace (2016./17. u Juventus za 23 mil. €) te Luke Modrića (2008./09. iz u Tottenham 21 mil. €).

>> Pogledajte i koji vatreni bi mogli promijeniti klub ovog ljeta

Da se nešto kuha, jasno je po tome što je trener Dinama Nenad Bjelica nakon Istre najavio da će Benković s momčadi odletjeti u Astanu, no to se na kraju nije dogodilo.

Benković bi u Leicesteru trebao biti zamjena za Harryja Maguirea, koji ide u Manchester United.

Komentara 40

Avatar Toni Broo
Toni Broo
17:24 06.08.2018.

Bjelica je posložio i uigrao momčad bez Benkovića tako da Banković kao i Ćorić ne fale. Dinamo 60 do 70 posto svojih prihoda ostvaruje kroz prodaju igrača, a UEFA nagrade im dođu za pokrivanje ostatka proračuna. Dinamo odnosno Mamić kadaada prodaje ne gleda samo prihode za ovu, već i sljedeću godinu. Dinamo je prošle sezone ostao bez novca od UEFAe, ali je bio financijski stabilan zahvaljujući profitu iz godina kada su igrali Ligu Prvaka te transferima koje je Mamić ugovorio na više rata tako da se u Dinamu ne događaju financijski potresi ako ne uspiju u Europi. Mamić je genije i ovaj ogroman transfer je plod njegovog rada odnosno mogućnosti da zbog financijske stabilonsti u Dinamu odbijaju prvotne ponude za Benkovića koje bi svaki drugi klub u Hrvatskoj prihvatio, ali ne i Mamić koji zna pregovarati i koji stajanjem iza nekog igrača, tom istom igraču diže cijenu za duplo! Mamić i Dinamo su napravili još jedan odličan posao i Dinamu je osigurana stabilnost i budućnost, a ovi trolovi jugo-ljevičarski koji napadaju Mamića mogu samo patiti i biti zavidni. Dinamo i Hrvatska nikada neće biti crnilo nuspješno kao partijski mediji, SDP, te njihovi trolovi i paraziti u raznim institucijama koje zloupotrebljavaju da bi uništavali uspješne i sve one koji donose dobro ovom društvu!

Avatar white socks
white socks
17:13 06.08.2018.

Vrijedi malo više nego cijela ekipa provincijskog klupčića Hajduka (zajedno s podmlatkom).

DH
dalibor.hren
16:58 06.08.2018.

Bilo bi fer i korektno čovjeka pustiti, nek riješi egzistenciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije