Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS JE USPJEŠAN
Povratak na članak

Hajduk procijenio da neće narasti, a ‘mali’ sada ima 195 cm

Nediljko Labrović, već dvije godine prvi vratar Šibenika, nema negativnih emocija u vezi s načinom na koji je otišao iz Hajduka.

Komentari 8

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:49 15.11.2020.

Nemoguće da je hajdukova struka pogriješila, krivi su Janica, braća Dalton, Šuker, Lucky Luke...

VL
DI
Dinamenavek
13:02 15.11.2020.

Hajdukova struka da je pogriješila! Ma lažite vi nekog drugog! Ja sam popio Hajdukči kefir,pa to najbolji kefir koji sam probao.Ili hajdučka pitura za unutarnje zidove,pa to je bilo poput najviših vrhova Himalaje......baš ono top topova.......e takvi smo mi doli top,top,najbolji,najlipši,sveeeeee aaaaaaaaa!!!!!!!

VL
PH
Pravi-Hrvat
09:16 15.11.2020.

"Odlučio sam otići u Adriatic, bila je to moja odluka... Važan mi je bio kontinuitet... Nismo imali nikakvih nesuglasica..." Niti jednog slova o tome da ga je Hajduk "odbacio", a kamo li o visini. Ovo nije novinarstvo! Ovo je klevetanje i laganje!

VL
Avatar southman
southman
09:42 15.11.2020.

Zato je Posavec gorostas !

VL
BE
Beskucnik
15:39 15.11.2020.

Ja ozbiljno razmisljam da postanem nogometni manager , samo gledas tko ne uspije u Hajduku ili koga oni otpisu , zgrabis decka , i obogatis se , Boban , Modric Perisic Rebic , Andrijasevic , Prso , Pasalic, Bradaric ....,., Rog Moro Petkovic Ademi Grbic ispred nosa , milijuni na svakom

VL
DU
Deleted user
11:56 15.11.2020.

Tko bi pogodio da ce narasti 20 centimetara u jednu godinu? A to sto su mislili da ce ostati mali ne treba imati veze jer Casillas i Sommer su jedva preko 180 centimetara visoki i vrhunski su vratari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.