Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČEVIĆ U OFENZIVI

Hajduk predstavio Zvonimira Milića i Arlinda Bashu

Goran Vučević
Marko Lukunić/Pixsell
11.02.2014.
u 12:08

Hajduk je predstavio dva nova 18-godišnjaka s kojima je potpisao ugovore, Zvonimira Milića i Arlinda Bashu.

Goran Vučević u velikoj je ofenzivi, barem što se tiče mlađih kategorija. Hajduk je predstavio dva nova 18-godišnjaka s kojima je potpisao ugovore, Zvonimira Milića i Arlinda Bashu. Svaki od njim ima svoj put, Milić je svoje prve nogometne korake napravio u Hajduku.

- Milić igrač od 10. godine u Hajduku, prošao je sve kategorije, trenirali su ga legendarni Dragan Slišković, Vinko Bego i Boris Marin, kasnije Jurica Vučko i Hari Vukas. Odličan je učenik, sada će na posudbu u Junak iz Sinja. Svjestan je da je nogometni put dug, zna da je bitno igrati, posudba u Junak je iskorak. Siguran sam da će ostaviti traga u prvoj momčadi - kazao je Vučević.

Basha je imao drugačiji put, Hajduk ga je prije nešto manje od dvije godine vidio na Kosovu, u Đakovici.

- Basha dolazi s Kosova, kod nas je ostavio dubok trag Kozniku. Dolazi iz Đakovice, nadam se da će ići putem Koznikua. Pokazao je izniman talent, brzo je prošao put od kadeta do prve momčadi. Puno očekujemo od Bashe, ozbiljan je kandidat za prvih jedanaest prve momčadi - pojasnio je Vučević.

A što kaže Milić?

- Ovaj ugovor za mene je velika čast, ali i velika odgovornost da nastavim još bolje, da nastavim s predanim radom. Cilj mi je ostaviti trag u prvoj momčadi - kazao je Zvonimir.

Dolazi iz sportske obitelji, otac mu je davno, tamo 80-ih, kao klinac zaigrao za prvu momčad košarkaša Dalvina. A Zvonimir je fokusiran na nogomet. Igra na poziciji stopera, nabrojio je dio igrača, koji su mu se u Hajdukovom dresu svidjeli na toj poziciji.

- Slaven Bilić, Igor Štimac i Igor Tudor, to su sve veliki igrači - kaže Milić.

No, njegov idol je netko drugi.

- Trenutno me inspirira ono što radi Mario Pašalić, to je put za sve mlade igrače - kazao je Milić.

Na pripremama u Turskoj dijelio je sobu s Pašalićem, bio je prvi koji je saznao da Mario ide u Chelsea.

- Nije mu bilo lako, bio je pod pritiskom, kad je saznao da je to Chelsea onda se prelomio. Pričali smo tu noć prije puta, njegov uzor je Frank Lampard. Rekao mi je s vrata "brate idem u London" - prepričao je Milić.

Arlind Basha u ozbiljnim je vizijama Igora Tudora.

- Ovo je moj veliki dan, potpisao sam ugovor s velikim Hajdukom. Tu je puno igrača, koji mi se sviđaju. Trudit ću se pokazati kvalitetu. Hvala Igoru Tudoru za prigodu koju mi je ukazao povjerenje. Vidim se u prvoj momčadi, pokušat ću se nametnuti - kazao je Basha.

Kada je stigao poziv iz Hajduka Basha i njegova obitelj savjetovali su se s Koznikuom.

- Neopisivi je osjećaj otići u veliki klub. Pričao sam s Koznikuom, preporučio mi je da odem u Hajduk, rekao mi je da je to velika stvar za mene - zaključio je Basha.

 

>> Hajduk preokretom u završnici do tri boda; Tudor hvali junaka Pašalića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije