Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANE TROFEJ

Hajduk ponovio rekord star 47 godina. Splićani na putu da prestignu legendarnu generaciju

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom
Slavko Midzor/PIXSELL
13.09.2023.
u 18:31

Hajduk je bio izraziti favorit u ovom susretu. Splićani su osvojili Kup u zadnje dvije sezone, a nikada u povijesti jedan klub iz petog ranga hrvatskog nogometa nije pobijedio prvoligaša i izbacio ga iz Kupa.

Nogometaši splitskog Hajduka rutinski su izborili plasman u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nakon što su u 1. kolu natjecanja u Slavonskom Brodu pobijedili Omladinac iz Gornje Vrbe sa 6-0 (3-0).Golove za Hajduk zabili su Marko Livaja (16), Ivan Dolček (43), Emir Sahiti (45+2), Tino Blaž Lauš (53) i Yassine Benrahou (58, 64).

Hajduk je bio izraziti favorit u ovom susretu. Splićani su osvojili Kup u zadnje dvije sezone, a nikada u povijesti jedan klub iz petog ranga hrvatskog nogometa nije pobijedio prvoligaša i izbacio ga iz Kupa.

VEZANI ČLANCI:

Također, majstori s mora stigli su 11. uzastopne pobjede u domaćem Kupu tijekom regularnog dijela utakmice, čime su dostigli rekord koji datira iz davne 1976. godine. 

Tada su u razdoblju od 1973. do 1976. zaredali 12 pobjeda u nizu, a spomenuta trofejna generacija je osvojila čak pet jugoslavenskih Kupova zaredom, otkrio je Marko Silov na Twitteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije