Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranski derbi

Hajduk nije pobijedio Rijeku u posljednjih pet utakmica

Dinamo Hajduk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.12.2013.
u 12:52

Armada i Torcida, nakon što su se gotovo poubijale na Kantridi, sada zajedno protiv države i HNS-a.

Jadranski derbi! Nikad Rijeka nije bila rival s kojim se Hajduk lako obračunavao, poslije tih derbija smjenjivani su treneri poput Blaža Sliškovića, Ćire Blaževića, Miše Krstičevića i Krasimira Balakova. Uvijek postoje tenzije, rivalitet. Na tribinama neće biti vruće kao posljednjem srazu u Rijeci. Torcida i Armada su u primirju, zajednički se bore se protiv države i HNS-a.

Hajdukova trenera “tuče” prehlada, u glavi mu, doslovno, zvoni od boli. Ali treneri nemaju pravo na bolest, rijetki su oni koji zbog takvih razloga propuštaju utakmice. Posebno ne utakmicu s Rijekom koju Hajduk nije pobijedio u posljednjih pet utakmica. Još jedna crna mačka bijelih. Ove sezone Tudor se specijalizirao za rušenje neugodnih tradicija, bio je bolji od Istre i Lokomotive, pobijedio je Dinamo.

– Napokon pravi derbi, a da Dinamo nije u njemu. Mi imamo dobru sezonu, neka pobijedi nogomet. I Hajduk, naravno – kazao je Tudor.

Riječani stižu na krilima igranja u Europskoj ligi. Iza Hajduka su katastrofa u Maksimiru i mršavi bod u Zadru. E na tu konstataciju Tudor je poludio.

– Ne mogu je igrati isto nakon obavljenih priprema kada je dvadeset igrača u top-spremi i sada. Nisam glup, bio bih glup da hoću igrati istu vrstu nogometa kao na početku sezone. Normalno je da ne možemo igrati presing po cijelom terenu – kaže Tudor.

>>Nakon Stuttgarta u kolovozu Rijeka čeka veliki skalp

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije